REVIEW – Radox APARCNDIV12BTU – Racoare la un super pret !

Sunt mulți care doresc un aparat de aer condiționat la un preț accesibil dar sa ofere și performanțe foarte bune. Sunt multe opțiuni pe piață așa că nu știți ce să alegeți? Noi suntem aici pentru voi și vă prezentăm cele mai bune oferte, la prețuri imbatabile! Astăzi vom discuta despre aparatul de aer condiționat Radox APARCNDIV12BTU căreia o să îi facem un review complet.

Acest aparat vine pregătit pentru utilizarea normală în locuința dumneavoastră cu o capacitate Generală de 12.000 BTU. În ceea ce privește zgomotul produs de unitate internă pot să spun că este foarte mic și este redus la 38 de decibeli, așa că liniștea familiei tale va fi pe primul loc. Capacitatea de acoperire este de până la 70 de metri pătrați.

Review Radox APARCNDIV12BTU

Aparatul de aer condiționat Radox APARCNDIV12BTU beneficiază de funcția turbo pentru atingerea rapidă a temperaturilor țintă, iar pentru modul Economic veți beneficia de un consum redus de energie electrică. Funcția Auto restart este utilă în cazul unei pene de curent, pentru că aparatul va porni automat.

Puterea nominală de răcire a fost măsurată la valoarea de 3.200 W, valoare valabilă și pentru încălzire. Veți beneficia de asemenea și de chitul de instalare care va fi inclus în pachet. Este ușor să montați unitatea internă având doar 12 kg. Aspectul său este unul modern și va înfrumuseța camera sau spațiul unde va fi montată.

Pret Radox APARCNDIV12BTU

Recomandarea noastra -> AICI!

Despre acest aparat putem spune că este foarte performant. Radox APARCNDIV12BTU  asigura un consum redus de energie electrică fiind clasat A++. Este o alegere foarte bună pe care noi o vom susține cu o ofertă foarte bună în cadrul acestui articol. Nu ratați și bucurați-va de tehnologie modernă cu acest aparat de aer condiționat.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Radox APARCNDIV12BTU
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice