REVIEW – Philips 65PUS9435/12 – Un produs care se face remarcat in fata oricui!

De curand am avut ocazia sa testez modelul de fata, iar azi mi-am propus sa vi-l prezint. In review descoperiti caracteristicile lui, cel mai bun pret al pietei si nu numai!

 

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va spun. Pentru a se potrivi aspectului inteligent al televizorului, Philips 65PUS943512 vine cu o nouă telecomandă. Este o afacere mai elegantă decât a produs Philips până acum, învelișul din piele Muirhead făcându-l să pară deosebit de elegant. Butoanele par puțin strânse la prima vedere, dar lumina de fundal (o caracteristică dezamăgitoare rară în zilele noastre) ar trebui să stimuleze experiența utilizatorului. Cei care preferă să utilizeze controlul vocal, între timp, pot profita de Asistentul Google integrat și de certificarea „Funcționează cu Alexa”.

M-am bucurat foarte mult, deoarece gama de conexiuni fizice include patru HDMI-uri, două USB-uri, o ieșire audio optică și o priză pentru căști. HDMI-urile nu vor fi certificate 2.1, dar vor oferi unele elemente ale specificației HDMI 2.1 , inclusiv suport pentru modul Auto Low Latency (ALLM).

Review Philips 65PUS9435/12


Poate că cele mai importante specificații, totuși, sunt cele care fac referire la sistemul de sunet Bowers & Wilkins. Acesta constă din cinci drivere dispuse într-o configurație 2.1.2 și cu o valoare nominală de 50W. Deci, sunt doi șoferi care lansează înainte, un subwoofer și doi declanșatori în sus pentru a adăuga înălțime autentică coloanelor sonore Dolby Atmos.

Acestea fiind spuse, avem mari speranțe pentru un set care combină strălucirea unei lumini de fundal cu LED direct și strălucirea minunată și colorată a Ambilight.

 

Pret Philips 65PUS9435/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 10.000 de lei. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 65PUS9435/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare