REVIEW – Philips 65PUS6523/12 – Pret fenomenal!

In articolul urmator vom descoperi impreuna totul despre produsul Philips 65PUS6523/12 de azi. Pe langa informatiile legate de carateristicile pe care le are, vreau sa va dezvalui si care este cel mai bun pret al pietei!

Televizor Smart Philips 65PUS6523/12, 164 cm, TV, Ultra Subtire 4K , HDR Plus, Argintiu

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mi-a placut foarte mult  calitatea imaginii care este atât de accentuată încât veți crede că sunteți acolo. Performanța 4K este strălucitoare și vibrantă. Ambilight stabilește starea de spirit pentru filme, muzică sau jocuri si acest televizor se potriveste oriunde l-ati instala datorita si designului sau cat mai minimalist si culori sale negre, ramele fiind foarte inguste veti vedea doar imaginea fara o alta distragere a atentiei.

Review Philips 65PUS6523/12

Televizor Smart Philips 65PUS6523/12, 164 cm, TV, Ultra Subtire 4K , HDR Plus, Argintiu

Pot sa va spun ca  Philips Pixel Precise Ultra HD convertește orice imagine de intrare în rezoluție UHD uimitoare pe ecran. Bucurați-vă de o imagine în mișcare netedă, dar perfecta și de un contrast excepțional. Descoperiți negrul intens, albul mai alb, culori vii și tonuri naturale ale culorilor – de fiecare dată.

Pot sa va spun ca Saphi Smart TV este cel mai inteligent mod de a te bucura de televizorul tău. Televizorul de 70 inch are un meniu clar bazat pe pictograme. Obțineți acces instantaneu la multe filme, serii și jocuri. Aceasta platforma este foarte buna din punctul meu de vedere mai ales pe partea de divertisment.

Eu sunt un devorator de continut video iar mie mi-a placut foarte mult ca acest model a extins gama obișnuită de programe TV cu Google Play Store și Philips App Gallery. M-am putut bucura  de filme interminabile, TV, muzică, aplicații și jocuri online, si multe alte  avantaje.

Imi place si designul  acestui televizor m-a impresionat deoarece este foarte subtire, minimalist dar in acelasi timp emana eleganta, constructia sa este una foarte solida iar materialele din care este realizat sunt premium.

Pret Philips 65PUS6523/12

Recomandarea noastra -> AICI!

In incheiere pot sa va spun ca acest produs Philips 65PUS6523-12   are un raport calitate pret favorabil clientului . Se poate gasii pe piata romaneasca la un pret de aproximativ 4000 lei . Am cautat special pentru dvs o oferta buna pe care v-o prezentam mai jos. Va multumim!

Pretul de azi 04.08.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 65PUS6523/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice