REVIEW – Philips 55PUS7394 – Pret fantastic!

In randurile de mai jos veti descoperi cateva din parerile celor care a achizitionat produsul Philips 55PUS7394 zilei. Asta nu e tot, va voi acorda si informatii utile despre el, plus cel mai bun pret!

Televizor Philips, Android TV LED 4K UHD, 55" (139 cm), 55PUS7394, Argintiu

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Am ramas placut impresionat de tehnologia Ambilight care emite lumină potrivită în jurul ecranului, iar imaginea sa stimulată de HDR este alimentată de Picture Perfect Engine. Platforma Android deschide o multitudine de conținut online și îl puteți controla prin voce cu Google Assistant.

Review Philips 55PUS7394

Televizor Philips, Android TV LED 4K UHD, 55" (139 cm), 55PUS7394, Argintiu

Hai sa va spun ca acest  ecran de 55 ”are de patru ori numărul de pixeli decât televizoarele Full HD 1080p, oferind realism uimitor, mișcare naturală și detalii incredibile.

Mi-a placut foarte mult  si rezolutia 4K cea ce inseamna ca rezolutia Ultra HD luminează ecranul dvs. cu peste 8 milioane de pixeli prin tehnologia  unică Ultra Rezoluție Upscaling. Experimentați imagini îmbunătățite, indiferent de conținutul original și bucurați-vă de o imagine mai clară, cu profunzime superioară, contrast, mișcare naturală și detalii vii.

Frumusețea televizorului 4K Ultra HD este în toate detaliile.Pot sa va spun ca  Philips Pixel Precise Ultra HD convertește orice imagine de intrare în rezoluție UHD uimitoare pe ecran. Bucurați-vă de o imagine în mișcare netedă, dar perfecta și de un contrast excepțional. Descoperiți negrul intens, albul mai alb, culori vii și tonuri naturale ale culorilor – de fiecare dată.

Eu fiind un devorator de continut video iar mie mi-a placut foarte mult ca acest model a extins gama obișnuită de programe TV cu Google Play Store și Philips App Gallery. M-am putut bucura  de filme interminabile, TV, muzică, aplicații și jocuri online, si multe alte  avantaje.

Designul  acestui televizor m-a impresionat deoarece este foarte subtire, minimalist dar in acelasi timp emana eleganta, constructia sa este una foarte solida iar materialele din care este realizat sunt premium, el potrivindu se in orice incapere fie ea camera sau living.

Pret Philips 55PUS7394

Recomandarea noastra -> AICI!

La final parerea mea este ca merita tori banii acest produs Philips 55PUS7394.Este la un pret de aproapte 4400 lei in piata online din Romania dar noi am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la Shoping!

Pretul de azi 04.08.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 55PUS7394
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice