Philips 55PUS6101/12 Smart TV LED, Ultra HD – Imagini mai reale ca niciodata

Avem de vorbit astazi despre un televizor superb, cu linii ultra subtiri si design rafinat. Atrage atentia, prin felul unic in care arata, in mod sigur ti-l doresti in sufrageria ta. Philips 55PUS6101/12 este numele lui!Vei descoperi inteligenta care se afla dincolo de televizorul tau, o lume complet noua si tehnologii ultra-smart pentru o experienta incredibila.

Philips 55PUS6101/12

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acest televizor analizeaza pe baza uni software inteligent peste 6400 sectiuni diferite ale imaginii si regleaza contrastul televizorului in mod automat pentru o imagine corespunzatoare in functie de actiune si tipul continutului care este afisat. Tehnologia se numeste Micro Dimming – regleaza contrastul televizorului in mod corespunzator.

Suporturi subtiri si o culoare vibranta, argintiu inchis – noul tau Philips 55PUS6101 Ultra HD, 4K pare ca pluteste in aer, suporturile fiind construite din otel premium de foarte buna calitate super rezistent avand un aspect futuristic. Acest televizor asigura o calitate superioara a imaginii Ultra HD cu tehnologia Pixel Plus.

Review Philips 55PUS6101/12

Philips 55PUS6101/12 are o rezolutie de 4 ori mai mare fata de un televizor Full HD. 8 Milioane de pixeli si tehnologia upscaling Ultra Rezolution asigura imagini foarte bune indiferent de continut. Este uimitor! Contrastul superior si adancimi sporite si o miscare naturala alaturi de detalii fara cusur. Arata bine din orice unghi.

Sunetul de o putere de 16 W cu caracteristici Clear Sound, Incredible Surround, Smart Sound Mode vor asigura o experienta audio decenta.

Rezolutia de 3840 x 2160 este foarte mare si asigura standarde de inalta definitie a imaginii. Include un tuner digital pentru receptie de tip DVB-C DVB-T DVB-T2 DVB-S DVB-S2. Si la capitolul conectivitate avem tehnologia Conexiune retea LAN Wireless streaming live neintrerupt.

Pret Philips 55PUS6101/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Alte caracteristici ale televizorului Philips 55PUS6101/12:

  • Iesire audio digitala (optica): Da
  • Iesire audio RCA: Da
  • Intrare USB 2.0: 3
  • Intrari component: Da
  • Intrari Scart (RGB): Da
  • Minijack casti: Da
  • Porturi HDMI: 4
  • Slot pentru card PCMCIA : da

In magazinele specializate pretul este de aproximativ 4399 de lei.

 

Pretul de azi 23.04.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Philips, Televizoare