REVIEW – Pansasonic KIT-Z25VKE – Calitate superioara !

In urma cu doar doua zile am avut ocazia sa testez Pansasonic KIT-Z25VKE, un super dispozitiv pe care am placerea sa vi-l prezint in randurile urmatoare. Pe langa informatii utile legate de model, va voi prezenta si un pret bun de pe piata despre el.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Ce va pot spune in principal este despre sitem de conservare a energiei electrice a Pansasonic KIT-Z25VKE prin care noul Etherea are cele mai bune valori SEER și SCOP de pe piață. Datorită controlului invertorului și a unui compresor de înaltă performanță, acesta asigură o eficiență energetică remarcabilă și o protecție excepțională pentru mediu, usurandu-va si la factura de curent.

De cand il folosesc, am observat un criteriu remarcabil in ceea ce priveste putiratea aerului emis Sistemul de purificare a aerului Nanoe are un efect anti-alergen și asigură un aer deosebit de curat cu nanoparticule. Inactivează și elimină 99% din microorganismele din aer și aderente, bacteriile, precum și virușii și mucegaiurile.

Review Pansasonic KIT-Z25VKE

Mi-a atras atentia designul inovator si aspectul superb pe care il are Pansasonic KIT-Z25VKE  are un design uimitor de subțire. Un design revoluționar care se potrivește perfect în cele mai moderne medii. Ei au ales cele mai bune materiale și proceduri pentru a crea un design rafinat. Pansasonic KIT-Z25VKE are senzorul inteligent Econavi și noul sistem de purificare a aerului nanoe : eficiență excepțională A +++, și aer curat, combinate într-un design avansat.

Functia care m-a cucerit pe mine cel mai mult este cea de control prin wi-fi si aplicatia ce o pun la dispoiztie cei de la Panasonic pentru modelul KIT-Z25VKE , care te ajuta sa controlezi optiunile aparatului de la departare. El vine insotit deasemena si de o telecomanda pe inflarosu si/sau cablu.

Pret Pansasonic KIT-Z25VKE

Recomandarea noastra -> AICI!

In incheiere pot sa va spun ca acest produs  Pansasonic KIT-Z25VKE are un raport calitate pret favorabil clientului . Se poate gasii pe piata romaneasca la un pret de aproximativ 3800 lei . Am cautat special pentru dvs o oferta buna pe care v-o prezentam mai jos. Va multumim!

Pretul de azi 18.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Pansasonic KIT-Z25VKE 
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice