REVIEW – Panasonic TX-65HX900E – Calitate premium!

Salutare și bine v-am regăsit la un nou review! De data asta a venit timpul să discutăm despre Panasonic TX-65HX900E, un televizor din gama nouă, ce surprinde cu caracteristicile pe care le deține! Pe lângă informații privind specificațiile sale, în articol vă voi prezenta și care este locul de unde îl puteți cumpăra la un preț avantajos!

Televizor Panasonic TX-65HX900E, 164 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Vreau să încep prin a scoate în evidență faptul că modelul vine dotat cu undsplay LED de 164 cm în diagonală, așadar unul foarte generos! Tocmai datorită acestui motiv, recomand dispozitivul pentru a fi folosit în living, deoarece acolo vă veți putea bucura de performanțele sale împreună cu cei dragi.

Review Panasonic TX-65HX900E

Televizor Panasonic TX-65HX900E, 164 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

Cu Panasonic TX-65HX900E veți urmări filmele, serialele și emisiunile preferate la o super calitate! Ecranul suportă rezoluția 4K Ultra HD, iar imaginile vor părea parcă desprinse din realitate! Asta se datorează și tehnologiilor folosite, care sunt: HDR 10+, Dolby Vision, Brilliant Contrast și nu numai.

Pentru o experiență audiovizuală completă cei de la Panasonic au dotat televizorul și cu un sistem audio performant, unul stereo mai exact, care are o putere de 20 W. Precum imaginile și acesta va fi ajutat de mai multe tehnologii speciale.

În dotarea TV-ului găsim și: procesor Quad Core, funcția de înregistrare USB, asistent vocal inteligent, aplicații gata instalte: YouTube și Netflix și nu numai.

Conexiunea la internet se va face ușor, prin LAN sau Wi-Fi, iar dacă doriți conectarea lui la o consolă de jocuri, la un telefon, PC, laptop sau orice altă sursă externă, veți avea la dispoziție absolut toți conectorii de care aveți nevoie!

Pret Panasonic TX-65HX900E

Recomandarea noastra -> AICI!

Pentru că vorbim despre un televizor premium, pot spune că prețul este ușor ridicat, însă corect raportat la ceea ce oferă. Panasonic TX-65HX900E poate fi găsit în general la o sumă de aproximativ 7600 lei, dar cu un click pe butoanele din articol, îl găsiți la o ofertă cu mult mai avantajoasă.

Pretul de azi 25.02.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic TX-65HX900E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice