REVIEW – Panasonic TX-55GZW954 – TV de calitate Premium!

Salut și bine v-am regăsit la un nou review! Azi a venit rândul lui Panasonic TX-55GZW954, un super televizor care cu siguranță vă va încânta cu tot ceea ce are de oferit! Pentru a descoperi toate detaliile, vă invit să parcurgeți rândurile de mai jos!

Televizor Panasonic OLED TX-55GZW954, 55" (139 cm), 4K HDR, Ultra HD Premium, Negru

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Vorbim despre un televizor de 139 cm în diagonală, iar asta mă face să-l recomand pentru încăperile spațioase. Acesta vine împreună cu un suport metalic foarte rigid, ce vă permite amplasarea sa pe orice tip de suprafață plană, fără a exista riscul unui accident nefericit. Dacă doriți montarea în perete, va trebui să cumpărați separat un suport VESA.

Review  Panasonic TX-55GZW954

Televizor Panasonic OLED TX-55GZW954, 55" (139 cm), 4K HDR, Ultra HD Premium, Negru

Panasonic TX-55GZW954 este un model Smart, iar asta înseamnă că veți avea acces la serialele preferate din online, dar și la cele mai cunoscute aplicații web. Pentru a-l conecta la rețea, vă recomand să vă folosiți de Wi-Fi-ul din dotare.

Puteți folosi televizorul și împreună cu un telefon, laptop, PC, USB, consolă de jocuri, sistem audio extern și orice alt dispozitiv, asta pentru că vine cu toți conectorii de care aveți nevoie: USB, HDMI, Bluetooth și alte intrări/ieșiri audio/video.

Punctul forte al acestui TV constă în imaginle redate, care au o super calitate datorită faptului că modelul deține un display OLED care suportă rezoluția 4K Ultra HD. În plus, modelul vine și cu un sistem audio integrat performant, ce are o putere de 50 W!

Atât sunetul, cât și imaginile, vor fi constant ajustate de mai multe tehnologii speciale, printre care țin să notez: HDR 10+, Dolby Vision, Perfect Motion Rate, Mega Contrast, Dolby Atmos ș.a.

Pret Panasonic TX-55GZW954

Recomandarea noastra -> AICI!

Prețul lui Panasonic TX-55GZW954 este unul destul de ridicat, de aproximativ 9000 lei, însă acesta este corect dacă ținem cont de performanțele sale. Totuși, am reușită să găsesc o ofertă mai bună și vă invit să profitați de ea dând simplu click pe butoanele din cadrul acestui articol!

Pretul de azi 22.10.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic TX-55GZW954
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice