REVIEW – Panasonic TX-55FZW835 – Tehnologia OLED!

Salutare! După cum din titlu am menționat, Panasonic TX-55FZW835 este un super televizor, asta pentru că folosește râvnita tehnologie OLED! Vă invit să descoperiți toate informațiile despre el, dar și locul de unde îl puteți cumpăra la un preț mai bun, citind articolul complet!

Televizor Panasonic TX-55FZW835 OLED, 55" (139 cm), 4K Smart TV, HDR, WiFi, recording function, Negru

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Tehnologia OLED face ca fiecare pixel să fie iluminat individual, spre deosebire de cea LED care luminează întreg panoul. Acest TV are un design modern și elegant, iar ecranul său de 55 inch este înconjudat de o ramă aproape insesizabilă.

Review Panasonic TX-55FZW835

Televizor Panasonic TX-55FZW835 OLED, 55" (139 cm), 4K Smart TV, HDR, WiFi, recording function, Negru

Pentru că Panasonic TX-55FZW835 vine cu un display de 139 cm, îl recomand pentru încăperile ceva mai spațioase, precum livinguri sau chiar dormitoare de dimesniuni mari. Veți putea urmări orice tip de conținut video la o super calitate, asta pentru că modelul suportă rezoluția 4K Ultra HD, dar și pentru că folosește mai multe tehnologii speciale.

Pentru ca experiența să fie una 100% completă cu acest TV, cei de la Panasonic l-au dotat și cu un super sistem audio, unul stereo, ce emite o putere de 40 W! Așadar, pe lângă imaginile perfecte, vă veți bucura și de un sunet puternic.

Acest televizor este de asemenea și unul Smart. Îl veți putea conecta la internet folosind placa LAN, dar mai ales Wi-Fi-ul integrat. În plus, pentru a-l folosi cu orice alt tip de dispozitiv extern, modelul a fost dotat și cu conectori precum: Bluetooth, Slot CI+, USB, HDMI, jack de 3.5 mm și nu numai!

Pret Panasonic TX-55FZW835

Recomandarea noastra -> AICI!

În concluzie, pot spune că Panasonic TX-55FZW835 este un televizor premium, dedicat persoanelor care își doresc să investească într-un dispozitv de top! Prețul aproximativ pentru produs este de 8600 lei, unul corect dacă ținem cont de toate dotările sale.

Nu vă faceți însă griji! L-am căutat în magazinele de profil și am reușit să găsesc exact acest model la o ofertă mult mai avantajoasă! O găsiți în link-urile din articol. Spor la cumpărături!

Pretul de azi 22.10.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic TX-55FZW835
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice