REVIEW – Panasonic TX-55FX600E – Pret si diagonala generoasa!

Un televizor cu o diagonala generoasa vreau sa va prezint azi. Numele sau este Panasonic TX-55FX600E, iar in randurile urmatoare veti afla totul despre el. In primul rand, vreau sa scot in evidenta ecranul LED de 55 inch, adica 139 cm in diagonala. Acesta face ca dispozitivul sa fie ideal pentru incaperi de dimensiuni spatioase, cum ar fi livingurile.

Modelul ofera imagini si clipuri video la super rezolutia 4K Ultra HD, astfel ca voi sa va bucurati de continutul dorit la o calitate premium! In plus, calitatea imaginilor va fi mereu imbunatatita de o serie de caracteristici superioare, printre care: HDR10, High Contrast, Dimming Plus, 4K 1300 HZ si nu numai.

Review Panasonic TX-55FX600E

Panasonic TX-55FX600E este un Smart TV ce poate fi conectat la internet prin LAN sau Wi-FI. Personal, recomand a doua varianta, deoarece veti scapa de cablurile intinse in spatele televizorului. Modelul vine cu aplicatii preinstalate precum Youtube, Netflix, Facebook si nu numai, astfel ca accesul la continutul din mediul online sa fie usor de accesat.

Sunetul este redat de un sistem audio stereo, la o iesire RMS de 20 W. Consider ca puterea este una suficienta, iar calitatea lui nu lasa de dorit! Sunetul este clar, fara intreruperi, chiar si in momentele in care veti folosi un nivel al volumului ceva mai ridicat.

Pret Panasonic TX-55FX600E

Recomandarea noastra -> AICI!

Nu in ultimul rand, consider ca este important sa va ofer informatii si despre conectorii detinuti de televizor. Acestia sunt: Bluetooth, Slot CI+, minijack de 3.5 mm, iesire audio, intrari video, 2 intrari USB, 3 porturi HDMI. Practic, veti putea reda continut de pe orice sursa externa!

Panasonic TX-55FX600E este un televizor pe care il recomand datorita calitatii sale. Pretul mediu in magazinele de profil este de aproximativ 3600 RON, insa eu am gasit produsul la o super reducere, pe care o puteti vedea cu un click pe butonul de mai jos!

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic TX-55FX600E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare