REVIEW – Panasonic TX-55FX550E – Pretul ideal pentru un televizor Smart 4K

Panasonic  TX-55FX550E se numeste produsul pe care vi-l voi prezenta in urmatoarele randuri. La finalul testelor, am aflat toate informatiile despre el, dar si ce parere si-au facut cativa dintre cei care deja l-au cumparat.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Am deschis  acesta minunatie de televizor pe care l-am achizitionat esti este incredibil de marfa . Are o calitate a imaginii care este una de cea mai bună calitate: televizorul inteligent Panasonic TX-55FX550E oferă o experiență de nivelul hardware-ului de înaltă performanță. Ecranul de 55 de inci are o rezoluție de 3840×2160, iar redarea vizuală este îmbunătățită de HDR, care gestionează contrastul mai bine.

Review Panasonic TX-55FX550E

Software-ul este deosebit de bogat: aplicațiile Netflix și Youtube vă permit să vizionați filme și seriale TV chiar și în 4K, iar cu RaiPlay puteți să vă revizuiți programele TV preferate. În plus, streaming-ul DLNA oferă posibilitatea de a transmite conținutul inclus în dispozitivele rețelei de domiciliu; Integrat media playerre produce fișierele prezente pe memorii și dispozitive cu stilou, în timp ce slotul CI + Smart Cam oferă acces la conținutul plătit pe vizualizare digitală.

Rămânând pe planul conexiunilor disponibile, televizorul inteligent Panasonic TX-55FX550E oferă trei porturi HDMI , două porturi USB, o ieșire audio optică digitală și unul pentru căști. Aceste două opțiuni pot îmbunătăți în continuare un sistem audio care poate conta pe două difuzoare de 10W . Televizorul este extrem de eficient din punct de vedere al consumului: cererea anuală de energie este de 125 kWh.

Pret Panasonic TX-55FX550E

Recomandarea noastra -> AICI!

Această valoare readuce dispozitivul la clasa A +. Analiza celor mai interesante caracteristici ale televizorului inteligent Panasonic TX-55FX550E se încheie cu câteva note de design. Televizorul este puternic cu o estetică elegantă, bazată pe cadre negre groase și un singur suport central, cu o prezență discretă.

Daca va place postarea despre acest televizor pe care l-am pus in sufragerie va pot spune ca are un pret competitiv de 3779 de lei si care nu il puteti gasi decat pe acest link

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Panasonic TX-55FX550E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare