REVIEW – Panasonic TX-50HX810E – Calitate la preț bun!

Panasonic TX-50HX810E este un televizor ce stă bine la fiecare capitol și care poate fi cumpărat la un preț corect raportat la performanțele sale. Dacă vreți să aflați mai multe despre el, vă recomand să parcurgeți complet articolul de față!

Televizor Panasonic TX-50HX810E, 126 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

După cum se poate vedea din imaginea atașată, aparatul are un aspect elegant și modern. El vine în culoarea argintie, care se va regăsi și în suportul solid din pachet. Ecranul generos este înconjurat de o ramă aproape insesizabilă, ce va face ca utilizatorii să aibă impresia că privesc o fereastră!

Review Panasonic TX-50HX810E

Televizor Panasonic TX-50HX810E, 126 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

Recomand Panasonic TX-50HX810E pentru livinguri sau dormitoare spațioase, pentru că vine dotat cu un ecran LED de 126 cm în diagonală. Datorită rezoluției 4K Ultra HD și a tehnologiilor de imagine superioare folosite, calitatea imaginilor va fi una perfectă, iar voi vă veți simți că faceți parte din acțiunea urmărită!

Un astfel de televizor nu avea cum să dezamăgească nici la capitolul sunet, acolo unde a fost dotat cu un sistem audio 2.0 de 20 W. Pentru ca el să fie redat la o calitate mereu bună, sunetul va fi ajustat constant de tehnologii precum: Dolby Atmos sau Cinema Surround Pro.

În dotarea televizorului găsim aplicații web deja instalate, precum YouTube sau Netflix, asta pentru că vorbim despre un model Smart, ce folosește sistemul de operare Android. În plus, el vine și cu funcții precum: înregistrare USB, Screen mirroring sau asistent vocal inteligent.

Pentru a conecta televizorul la surse externe sau la rețea, veți avea la dispoziție: Wi-Fi, LAN, Bluetooth, HDMI, USB, jack de 3.5 mm, dar și alte intrări/ieșiri audio/video.

Pret Panasonic TX-50HX810E

Recomandarea noastra -> AICI!

Panasonic TX-50HX810E costă undeva în jurul sumei de 4300 lei, așadar un preț corect pentru tot ceea ce oferă. Am o surpriză însă pentru voi! Am găsit exact acest model la o ofertă mult mai bună și o puteți vedea și voi dacă veți accesa link-ul de mai jos!

Pretul de azi 22.09.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic TX-50HX810E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice