REVIEW – Panasonic TX-49HX900E – Ecran de 49 inch!

Salut! Așa cum din titlul articolului v-ați dat deja seama, discutăm azi despre Panasonic TX-49HX900E, un televizor cu un ecran de 49 inch, ideal pentru livinguri sau dormitoare ceva mai spațioase.

Televizor Panasonic TX-49HX900E, 123 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Modelul arată bine, fiind fabricat din materiale calitative și având un design general modern, dar și elegant. Îl puteți monta în perete achiziționând separat un suport VESA, dar îl și puteți plasa pe orice suprafață plană folosind cele două picioare din dotare, care vor oferi o stabilitate de excepție.

Review Panasonic TX-49HX900E

Televizor Panasonic TX-49HX900E, 123 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

Panasonic TX-49HX900E vine cu sistemul de operare Linux și poate face screen mirroring cu orice dispozitiv Android! El folosește un procesor Quad Core, iar asta înseamnă că navigarea în online va fi mereu una fluidă!

Pe ecranul de 123 cm veți putea urmări filmele preferate de pe Netflix sau emisiunile și programele TV la o super calitate 4K Ultra HD. Calitatea imaginilor este una de excepție, culorile redate fiind vii și foarte naturale.

Sunetul este unul corect redat, fără distorsiuni, chiar și atunci când veți folosi un volum ridicat. El este rezultatul unui sistem audio 2.0 de 20 W, care folosește mai multe tehnologii speciale.

Puteți conecta TV-ul la rețea prin LAN sau Wi-Fi, iar dacă nu sunteți fani ai internetului și vreți să redați conținut media de pe alte surse, puteți folosi conectorii: Bluetooth, jack de 3.5 mm, HDMI, USB și nu numai.

Pret Panasonic TX-49HX900E

Recomandarea noastra -> AICI!

În concluzie, pot spune că Panasonic TX-49HX900E este un TV ce merită achiziționat. El oferă tot ceea ce aveți nevoie: imagini bune, sunet clar și funcții Smart. În general, poate fi găsit la un preț corect de aproximativ 4500 lei.

Totuși, după îndelungate căutări în magazinele online de profil, am găsit acest televizor la un preț cu mult mai avantajos. Vă invit să profitați de el accesând unul dintre butoanele din cadrul acestui review. Spor la shopping!

Pretul de azi 22.09.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic TX-49HX900E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice