REVIEW – Panasonic TX-49FXW654 – Specificații și ofertă de preț!

Salutare prieteni! Azi vă invit să descoperim împreună televizorul Panasonic TX-49FXW654, un model interesant, care, după cum veți vedea din rândurile de mai jos, oferă utilizatorilor tot ceea ce au nevoie. În plus, la finalul articolului vă voi dezvălui locul de unde îl puteți achiziționa la o ofertă mai bună!

Televizor LED Smart Panasonic, 123 cm, TX-49FXW654, 4K Ultra HD

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Designul acestui TV nu este unul impresionant, fiind simplu. Totuși, materialele de calitate și ecranul generos înconjurat de rama subțire face ca dispozitivul să se potrivească în orice living sau dormitor. Acesta va arăta perfect montat în perete, dar și plasat pe o suprafață plată cu ajutorul suportului din dotare.

Pret Panasonic TX-49FXW654

Televizor LED Smart Panasonic, 123 cm, TX-49FXW654, 4K Ultra HD

Panasonic TX-49FXW654 este un televizor Smart, iar conectarea sa la rețea se va face prin LAN sau Wi-Fi. Modelul vine cu un procesor Quad Core, iar asta înseamnă că navigarea în meniu se va face ușor, fără lag sau întreruperi.

Serialele și filmele de pe Netflix, videoclipurile de pe YouTube sau programele preferate TV le veți putea urmări la o super calitate 4K Ultra HD. Chiar dacă rezoluția de la sursă nu este aceasta, televizorul va face tot posibilul să calibreze imaginea folosind tehnologiile speciale din dotare! Experința audiovizuală va fi una completă, asta pentru că modelul vine și cu un sistem audio stereo de 20 w.

Dacă vreți să conectați la TV un laptop, PC, un HDD sau un stick USB, o veți putea face fără probleme, asta pentru că el vine cu: Bluetooth, HDMI, USB, jack de 3.5 mm, composite, RCA, CI+ Slot și mulți alți conectori esențiali.

Pret Panasonic TX-49FXW654

Recomandarea noastra -> AICI!

Concluzionând, Panasonic TX-49FXW654 este un TV foarte bine dotat, care vă oferă tot ceea ce aveți nevoie! Îl recomand cu mult drag și vă invit să accesați link-urile din acest articol! Acolo veți găsi modelul la un preț care se află sub media pieței de specialitate. Vă doresc spor la cumpărături!

Pretul de azi 22.09.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic TX-49FXW654
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice