REVIEW – Masina de spalat rufe Panasonic NA-148XS1 – Capacitate 8kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Auto Care, Inverter

Salutari. Daca doriti sa aveti in casa o masina de spalat Smart, incercati modelul Panasonic NA-148XS1. Acest model impresioneaza prin aspectul impunator, designul modern si tehnologia super performanta de care dispune. 

Panasonic NA-148XS1

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acum nu vei mai face compromisuri in privinta tratamentului rufelor tale. Aceasta masina de spalat foloseste tehnologii avansate cu senzori ECONAVI astfel va determina gradul de pete si de murdarie, si astfel la fiecare incarcare se optimizeaza automat cantitatea de apa, ciclul de centrifugare si temperatura care va fi folosita la ciclul de spalare. Rezultatele vor fi exceptionale.

Senzorul de detectie a temperaturii apei este implementat in acest model, si pe baza acestui senzor se afla temperatura apei care vine in masina si astfel se prelungeste sau se scurteaza timpul petrecut pentru incalzirea apei.

Un alt senzor este senzorul optic care va determina gradul de murdarie al tesaturilor, prin nivelul de opacitate a apei. Apoi durata ciclului, volumul de apa si cantitatea de detergent este ajustata automat pentru rezultate optime.

Review  Panasonic NA-148XS1

Modelul Panasonic NA-148XS1 are clasa energetica A+++, insa cu 40% mai eficient. Spalat rapid sau spalat ecologic? Poti alege. Poti opta pentru modul Eco sau Speed. In functie de nevoile tale.

Sistemul 3D HydroActive+ este un sistem avansat care injecteaza detergentul prin duze adanc in tambur, astfel va ajunge la fiecare articol de imbracaminte in mod egal.

Pret Panasonic NA-148XS1

Recomandarea noastra -> AICI!

Acceseaza si vizualizeaza oricare functie pe un ecran de tip LED albastru. Arata minunat, si vei fi informat despre ciclurile de spalare, temperatura, durata si alte informatii importante.

Tamburul Sazanami are un design superb, si ajuta la spalarea eficienta a hainelor fara a le distruge sau sifona chiar si dupa foarte mult spalari. Hainele tale vor rezista acum mai mult timp.

Acest model a fost dotat cu un panou frontal cu comenzi intuitive pentru activarea programelor de spalare, si dispune si de un display LCD pe care se afiseaza programul de spalare, durata acestuia si alte informatii precum temperatura apei si consumul energetic.

Capacitatea de incarcare al acestui model este de 8 KG, si suporta o viteza de centrifugare de 1400 RPM.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Panasonic NA-148XS1
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice