REVIEW – Panasonic BE35TKE – Cel mai mic pret !

Panasonic BE35TKE este un produs cu care am avut contat chiar in urma cu trei zile. Am revenit cu o postare asadar in care va voi dezvalui caracteristicile lui, dar si care este un pret bun de pe piata din Romania.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Ce mi-a atras atentia in principal este sitemul de reducere a zgomotului si inveroarele de ultima generatie cu care ste echipat. Tehnologia invertorului oferă un control mai precis al temperaturii în cameră, cu reducerea consumului de energie, reducerea vibrațiilor și zgomotul unității exterioare, facand astfel din Panasonic BE35TKE dispozitivul optim pentru utlilizarea in orice spartiu.

Va pot spune ca am avut o experienta placuta si datorita filtrelor pe care le are, ce ajuta la purificarea aerului, si raspandirea lui pe o suprafata mare fara a imprastia si umeleaza. Are deasemenea si o functie numita “soft dry” care ajuta la uscarea aerului din camera fara survenii cu modificari asupra temperaturii deja existente.

Review Panasonic BE35TKE

Am ramas surprins placut datorita functiei puternice pe care o poseda Panasonic BE35TKE, astfel incat in primele minute dupa pornire functioneaza la capacitate maxima racind foarte repede spatiul in care este instalat dar si utilizeaza foarte putina energie electrica datorita compresoarelor rotative de ultima generatie. Aceste compresoare ajuta deasemenea la functionalitatea sa in orice fel de conditii sau spatii.

Prin reglarea frecventei sursei de alimentare automata, Panasonic BE35TKE modifica viteza de rotatie a compresorului automat, rezultand un aer conditionat conortabil, fiabil si puternic, reducand si facutra de energie electrica considerabil fata de alte aparate de aer conditionat.

Pret Panasonic BE35TKE

Recomandarea noastra -> AICI!

Mi-a mai atras atentia si functia de control electronic prin smartphone, care ajuta la controlarea lui pe distante mai lungi sau din alte camere folosit conexiunea wi-fi din apropiere, bineinteles aceasta este optionala, Panasonic BE35TKE venind la pachet cu o telecomanda de foarte buna calitate ce actioneaza prin infrarosu.
In incheiere pot sa va spun ca acest produs Panasonic BE35TKE are un raport calitate pret favorabil clientului . Se poate gasii pe piata romaneasca la un pret de aproximativ 2100 lei . Am cautat special pentru dvs o oferta buna pe care v-o prezentam mai jos. Va multumim si spor la cumparaturi !

Pretul de azi 18.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Panasonic BE35TKE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice