REVIEW – NORDSTAR  Inverter 12000 BTU – Calitate si super pret !

Bine ati revenit, prieteni! Produsul de azi are caractersitici de top, este apreciat de cumparatori, iar un pret bun al pietei poate fi gasit in randurile de mai jos!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Va pot spune ca NORDSTAR  Inverter 12000 BTU e un aparat de aer conditionat foarte bun. Are un design modern, cu linii estetice negre. Nici nu-l veti observa intr-o incapere, functioneaza fara sa bata la ochi. De racit, NORDSTAR  Inverter 12000 BTU raceste foarte bine o camera medie. Daca il uitati pornit pe o setare prea joasa, veti cauta in curand o patura sa va inveliti. Sau puteti, mai usor, sa cresteti temperature din telecomanda sa.

Mai pot sa va spun ca NORDSTAR  Inverter 12000 BTU are o telecomanda clasica, cu afisaj si 13 butoane de functii. Raceste usor, datorita tehnologiei cu invertor, este silentios, tocmai pentru ca partea zgomotoasa a aparatului este pozitionata in afara locuintei, singurul zgomot pe care il veti auzi va fi zgomotul de briza de aer rece ce vine din NORDSTAR  Inverter 12000 BTU.

Review NORDSTAR  Inverter 12000 BTU

Ce mai trebuie sa stiti este ca la NORDSTAR  Inverter 12000 BTU trebuie sa va faceti stocul de baterii pentru telecomanda, deoarece nu are controale pe unitatea interioara. Bateriile telecomenzii NORDSTAR  Inverter 12000 BTU tin destul de mult, veti vedea cand ramaneti fara baterie printr-un symbol pe afisajul ei. Si ar fi bine sa nu ramaneti fara baterie, tocmai pentru ca telecomanda e singurul mod de a-i controla functiile lui NORDSTAR  Inverter 12000 BTU.

Pret NORDSTAR  Inverter 12000 BTU

Recomandarea noastra -> AICI!

Ce va pot spune despre eficienta energetica a lui NORDSTAR  Inverter 12000 BTU este ca consuma foarte putin. Este clasat A++, avand un compresor rotativ. Dupa cum ziceam, consuma foarte putin, puteti sta linistiti cu facturile.

Daca va place acest produs il puteti gasi la un pret de aproapte 1600 lei.Noi am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult suuces!

Pretul de azi 18.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
NORDSTAR  Inverter 12000 BTU
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice