REVIEW – Miele WCE670 WCS – Masina de spalat Smart la un pret bun!

Asa cum titlul o spune, azi va voi prezenta masina de spalat rufe Miele WCE670 WCS, un model ce poate fi considerat Smart. Spun asta deoarece el a fost dotat cu tehnologia WiFi. Ea va permite sa setati dispozitivul cu ajutorul telefonului sau tabletei mobile, dar sa si aflati cu ajutorul lor eventuale erori de functionare.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Dispozitivul vine cu o cuva de 8 kg, suficient de incapatoare pentru a face fata unei familii formate din cel putin 5 membri. Modelul are un aspect elegant si modern, dat de combinatia de culori alb-gri. Dupa cum puteti vedea in imagine, dispozitivul are in dotarea sa un display LED generos ce va ofera informatii despre funciti, programe si modul de functionare, dar si butoane pentru setarea sa.

Review Miele WCE670 WCS

Miele WCE670 WCS vine cu 15 programe diferite pentru curatarea hainelor, ceea ce inseamna ca voi veti putea spala orice tip de articol de imbracaminte, fara sa tineti cont de gradul de murdarie, materialele din care sunt confectionate sau culoarea acestora. Daca va doriti o simpla improspatare a hainelor, atunci va trebui sa folosit programul rapid de doar 20 minute.

Printre cele mai importante tehnologii detinute de acest model se numara: touch screen, functia de programare intarziata, functia de blocare a interfetei pentru siguranta copiilor, semnalul la finalul programului, dar si senzorii pentru functionarea automata.

Pret Miele WCE670 WCS

Recomandarea noastra -> AICI!

In urma testelor pot spune ca masina de spalat rufe de fata este una de o calitate premium. Hainele vor fi bine spalate si stoarse cu ajutorul functiei de centrifugare care atinge viteza de 1400 RPM. Toate astea cu un consum minim de curent, apa si detergent, dar si cu un zgomot redus.

Recomand cu drag Miele WCE670 WCS, mai ales ca pretul sau este unul corect de aproximativ 5100 RON. Totusi, o oferta mult mai buna poate fi gasita in unul dintre link-urile atasate acestui articol.

Pretul de azi 04.08.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Miele WCE670 WCS
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice