REVIEW – Aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMACU-18HRFN1 DC Inverter 18000 BTU, Clasa A++, Auto-curatare, Auto-diagnoza, Sistem dublu purificare, Triplu confort, Functia Super Cool

Salutare, prieteni! Astazi am sa va prezint, ca de obicei un nou articol deosebit, asa cum sunt majoritatea propunerilor noastre! Midea lanseaza noul model  Blanc MSMACU-18HRFN1 din gama Blanc Split, care si-au gasit locul bine meritat in clasa de eficienta energetica maxima  A +++, și se bucura de un efect dublu de purificare a aerului precum și o funcție Super ionizator, pentru o mai bună calitate a aerului ce racoreste interioarele caselor dvs.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

In acest review veti descoperi multe detalii care ar putea fi importante in cazul in care va ganditi sa va utilati casa cu o instalatie de aer conditionat performanta. De asemenea veti afla informatii referitoare la raportul calitate/pret care este unul foarte bine echilibrat cu inalta calitate a dispozitivului!

Review Midea MSMACU-18HRFN1

Aparatul vine la pachet cu o mare varietate de functii si caracteristici care impreuna au capacitatea sa ofere utilizatorilor cel mai bun confort. Astfel Funcția Super Cool  Midea Blanc este   activată cu o singură atingere. Agentul frigorific combinat cu viteza foarte mare a ventilatorului reduce rapid temperatura la 17 ° C, cu un flux puternic de aer. Compresorul 3D DC Inverter este deosebit de eficient  si ofera aparatului de aer conditionat o functionare incredibil de silentioasa, dar in acelasi timp va economisi energie si va oferi confortul dorit consumatorilor.  Dacă aparatul de aer condiționat este utilizat timp de 8 ore pe zi, atunci pentru restul de 16 ore acesta va fi în modul de așteptare. Acest lucru economisește energie cu  pana la 80%, cu un consum de 1W în loc de consumul obișnuit de 5W.

Modul anti-răcire al aparatului Midea Blanc MSMACU-18HRFN1  fost proiectat pentru a   impiedica  scurgerea aerului rece din cameră prin reglarea automată a turației ventilatorului intern, atunci când aparatul pornește în modul de încălzire, iar combinația de funcționare automată pe verticală și orizontală asigură o distribuție blanda a aerului în întreaga cameră. Operațiunea Follow Me   reglează automat temperatura aerului condiționat în funcție de evoluția temperaturii din împrejurimi. Modul de somn  in schimb  creează o atmosferă confortabilă în timpul nopții, reducând sau menținând temperatura constantă automat, economisind energie, si  astfel veti avea parte de un somn linistit si odihnitor pe toata perioara noptii.

Pret Midea MSMACU-18HRFN1

Recomandarea noastra -> AICI!

Modul Turbo are sarcina sa accelereze procesul de racire sau incalzire intr-un timp foarte scurt astfel incat sa va bucurati de ambientul racoros si placut cat mai repede cu putinta.  Ceea ce este cu adevarat notabil este dublul efect de curățare a aerului pe baza  de ioni de argint și Bio filtre, care protejează și îmbunătățește aerul. Se filtrează aerul in cel mai eficient mod, reducând bacteriile si germenii, mirosurile si  imbunatateste aerul dar ne protejeaza  si sanatatea.

Aparatul de aer conditionat Midea Blanc MSMACU-18HRFN1 mai are un element deosebit care trebuie mentionat, si acela este designul modern, cu un aer elegant care se va integra foarte bine in orice interior. Cu toate caracteristicile si functiile pe care vi le-am enumerat mai sus,  acest aparat va asigura garantia unui confort absolut, iar raportul calitate/pret este unul excelent, lucru sustinut si de clientii care au deja in posesie acest model!

Pretul de azi 25.02.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Midea MSMACU-18HRFN1
Stele acordate
51star1star1star1star1star