Masina de spalat rufe Beko WMY91443LB1 – 16 programe de spalat

Masina de spalat rufe Beko WMY91443LB1, 9 KG, 1400 RPM, Clasa A+++, Display LCD, Alb

Salutari. Alegerea unei masini de spalat perfomante este o decizie foarte importanta cand vine vorba de familia ta. Eficienta energetica este importanta avand un consum de doar 1.06 kw/h.

Si inca un lucru important este de mentionat motorul ProSmart Inverter care asigura o functionare silentioasa de o durabilitate extrem de mare. Cele mai eficiente tehnologii au fost integrate pe acest model, care aduce in prezentare si tehnologia Silent-Tech care dovedeste o functionare silentioasa fiind un lucru important in ziua de azi.

capture-1

 

Tehnologia Aquafusion este tehnologia patentata de Beko si ea controleaza consumul de energie, apa si detergent vor fi echilibrate si resursele sunt folosite foarte eficient in timpul spalarii . Stim cu totii ca masinile de spalat nu sunt tocmai silentioase mai ales in timpul centrifugariii, dar acum au fost eliminate vibratiile avand profilul peretilor in forma de “S” si acest lucru asigura o functionare mai silentioasa. Are un dotare si un program de noapte

NightWash care asigura o spalare silentioasa fara sa fii deranjat de nici un zgomot.
Masina WMY914431B1 vine clasata in A+++ si este foarte eficienta energetic. Acest model are o viteza de centrifugare de 1400 rpm si o capacitate de incarcare de 9 Kg, si vine prevazuta cu o rezistenta HI-TECH care este o rezistenta nichelata, astfel masina este mai rezistenta impotriva coroziunii avand cu 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta.

Modelul acesta are 16 programe de spalat. Principalele programe de spalat sunt:
Freshen Up
Hygiene 20
Expres super rapid
Daily Express
Program extra-clatire
Program prespalare
Dark Care
Baby Care
Clatire Stoarcere + Evacuare
Program bumbac
Program lana
Program sintetice
Program Mix
Program spalare manuala

Sistemul AquaWave creeaza conditii ideale foarte pentru spalarea eficienta a hainelor din materiale speciale, astfel designul tamburului este conceput astfel incat sa creeze valuri similare cu valurile marii.

Tehnologiile cu care a fost dotata:
Tehnologie AquaFusion
Sistem electronic de control al balansului
Sistem control exces de apa

Sistemul electronic de control al balansului asigura distribuirea perfecta a rufelor in tambur si astfel se elimina zgomotul si vibratiile neplacute in timpul centrifugarii, avand o stabilitate perfecta.

Este foarte silentioasa si produce un zgomot redus de 53 dB in timpul spalarii si 76 dB nivel de zgomot in timpul centrifugarii iar unghiul de deschidere al hubloului de 170 grade. Modelul acesta are o dimensiune fizica de 84 x 60 x 60 cm. si suporta programarea intarziata. Beko WMY914431B1 dispune de dispozitiv pentru detergent lichid si de 16 programe de spalare foarte eficiente.

Acest model este unul dotat cu cele mai noi tehnologii si se numara printre cele mai apreciate electrocasnice. Pretul in alte magazine al acestui produs este in jur de 2.000 de lei.

Pretul de azi 23.04.2019 la eMAG -> Vezi Aici !