REVIEW – Liebherr T 1404 – pret de nota 10!

Redecorarea unei simple bucatarii, necesita si aparate electrocasnice noi cum ar fi  de exemplu un frigider performant, imbracat intr-o carcasa eleganta alba, cu finisaje excelente dar si cu o capacitate utila de incarcare. Daca va regasiti in aceasta situatie va recomand frigiderul Liebherr T 1404 care nu doar ca intruneste toate aceste conditii ci chiar mai mult de atat. Modelul este unul de actualitate cu tehnologii impecabile, volum util de 122 litri, compartimentare confortabila dar mai ales consum redus de energie electrica gratie clasei de eficienta ridicata A+.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Functii precum CoolPlus de care beneficiaza frigiderul Liebherr T 1404 au sarcina precisa de a reduce temperatura din congelator timp de mai multe ore, astfel incat produsele alimentare pot fi congelate usor si in conditii de siguranta. Sistemul usilor reversibile de asemenea se regaseste pe acest dispozitiv, dand posibilitatea montarii acesteia pe partea convenabila pentru amplasarea sa in spatiul dorit.Congelatorul care detine un volum de 15 litri are functii de congelare rapida si eficienta si datorita acestor beneficii a primit cele 4 stele care ii fac cinste. Consumul anual de energie este unul exceptional de 177 kwh si detine un numar de 10 ore fara curent. Compresoruleficientasigura o functionaresilentioasa cu vibratiireduse de doar 41 db.

Review Liebherr T 1404

Frigiderul este atat unul incapator dar in acelasi timp si bine compartimentat, dispunand de un nr de 2 rafturi din sticla si suporturi speciale pentru oua, recipiente mai mici, unul pentru sticle si recipiente mai inalte si desigur spatiile create pentru depozitarea fructelor si legumelor proaspete.

Pret Liebherr T 1404

Recomandarea noastra -> AICI!

Tehnologia inovativa a aparatelor frigorifice marca Liebherr T 1404, dau posibilitatea utilizatorilor sa depoziteze o cantitate buna de produse alimentare in cele mai bune conditii la consumuri reduse de energie si cu o racire impecabila. Dispozitivul  este realmente atat de silentios incat poate fi asezat si in vecinatea dormitoarelor sau a sufrageriei fara sa strice ambientul linistit din jurul sau. Va recomand cu toata sinceritatea sa va dotati bucataria cu acest dispozitiv si credeti-ma,  nu veti regreta, pentru ca raportul calitate / prêt este estimat ca fiind unul foarte rentabil! In piata il veti gasi la un pret de achizitie in mai toate magazinele in jurul sumei de 1500 lei. Dar in aceasta perioada noi avem  disponibila o oferta senzationala ce o veti descoperi chiar aici in pagina de prezentare!

Pretul de azi 04.08.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Liebherr T 1404
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice