REVIEW – LG OLED55CX8 – HDR foarte bun la un pret ideal !

Daca cautati un astfel de dispozitiv ce incanta cu un raport pret/calitate/design bun, atunci LG OLED55CX8 este modelul potrivit. Descoperiti totul despre el citind randurile de mai jos!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

LG OLED55CX8 integrează totodată și tehnologia Dolby Vision . Dolby Vision are potențialul de a îmbunătăți experiența de vizionare a consumatorilor prin optimizarea constantă a modului în care televizoarele lor furnizează filmele si serialele HDR . Dolby Vision oferă instrucțiuni sau date care se pot schimba de la scenă la scenă, comunicandu-i televizorului când să scadă contrastul sau să crească intensitatea unei anumite culori. Deși este posibil să nu puteți vedea, de exemplu, toate aceste miliarde de culori.Diferența critică constă în tranzițiile dintre culori, cum ar fi, de exemplu, într-un apus. Cu mai puține culori, vedeți benzi sau linii pe ecran în loc de gradientele de culoare netede pe care seturile HDR le pot crea.

Review LG OLED55CX8

În plus tehnologia de imagine Local Dimming duce claritatea imaginii aproape de perfecțiune . Imaginați-vă că vedeți o felina albă într-un mediu întunecat la televizor: pe un televizor cu lumină directă sau cu iluminare directă, veți sacrifica luminozitatea felinei pentru un fundal mai închis (sau invers), iar fundalul ar părea probabil albastru-gri. Pe acest model, veți obține o imagine frumoasă, naturală, cu o luminozitate clară și un fundal întunecat autentic, televizorul reușind să regleze și să creeze contrast în funcție de scenă, rezultând mai multă lumină acolo unde este nevoie de luminozitate și mai puțină lumină acolo unde este nevoie de întuneric.

Pret LG OLED55CX8

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs LG OLED55CX8 foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 17000 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG OLED55CX8
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare