REVIEW – Televizor LED Smart LG 60UH6157, 4K Ultra HD

LG 60UH6157 este numele televizorului pe care vi-l voi prezenta in aceste randuri, unul din gama 2016, care se bucura de tot ceea ce aveti nevoie de la un dispozitiv de o calitate premium. Cititi articolul complet pentru ca la final veti afla locul de unde il puteti cumpara la reducere!

lg 60UH6157 REVIEW pareri

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Televizorul are un ecran LED plat cu o diagonala generoasa de 151 cm. Acesta va ofera continutul video favorit la super rezolutia 4K Ultra HD. De asemenea, vorbim despre un dispozitiv Smart, care foloseste sistemul de operare webOS 3.0, de la LG, care a fost conceput pentru a va oferi o experienta rapida si rapida atunci cand navigati in mediul online.

LG 60UH6157 are un aspect slim, fiind modern si elegant in acelasi timp, ceea ce il face potrivit indiferent de cum este amenajata locuinta voastra. Suportul este format din doua picioare amplasate la capetele laterale ale dispozitivului, deci stabilitatea este una buna. Avand in vedere dimensiunea si designul sau, va recomand sa plasati modelul in living, acolo unde va atrage atentia tuturor celor din jurul sau.

Review LG 60UH6157

Televizorul suporta super rezolutia de 3840 x 2160 pixeli si ofera imaginile la un aspect de 16:9. Experienta vizuala va fi una fenomenala, deoarece continutul favorit va fi marcat de culori vii, naturale, dar si de un contrast foarte puternic. In opinia mea, nici nu are cum sa fie altfel, avand in vedere ca modelul foloseste urmatoarele caracteristici superioare de imagine: 

 • PMI 1200
 • True black
 • 3D Color Mapping
 • HDR Pro
 • UHD Mastering Engine
 • Resolution Upscaler: 4K Upscaler
 • HDR Effect
 • Dynamic Color Enhancer
 • Active Noise Reduction
 • Picture Mode
 •  Aspect Ratio

Pret LG 60UH6157

Recomandarea noastra -> AICI!

LG 60UH6157 are un sistem audio Stereo, ce ofera o iesire a sunetului de 2 x 20 W, deci una foarte puternica. Pe langa acest aspect, sunetul se va auzi clar si la un volum ceva mai ridicat, pentru ca este ajutat de urmatoarele tehnologii superioare: Sistem Surround: Ultra Surround, Smart Sound Mode, Clear Voice III, Sound Mode, DTS si Optical Sound Sync.

Pe langa toate astea, televizorul va va mai incanta si cu urmatoarele caracteristici speciale pe care le detine: WiDi, Miracast, DLNA, Quad Core, Time Shift, SimpLink, Sleep Timer, Magic Zoom, Magic Mobile Connection, Multi-view si Web Browser.

Chiar daca este un Smart TV de calitate, multi dintre voi nu pun accent pe aceasta functie, ci mai degraba pe posibilitatile de conectare ale surselor externe.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
LG 60UH6157
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare