REVIEW – Televizor LED Smart LG 55LH6047, Full HD

Ziua buna, dragi cititori! Astazi va prezint un televizor pe care l-am testat in urma cu ceva timp, anume LG 55LH6047. Aflati din randurile urmatoare tot ceea ce dispozitivul ne ofera din punct de vedere tehnic, dar nu numai.LG 55LH6047 are un ecran LED de 55 inch, ce suporta o rezolutie Full HD.

lg 55LH6047 review pareri

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pe langa imaginile de calitate, modelul ne incanta si cu functii Smart utile si usor de accesat. Designul este unul metalic, ce ofera un aer de modernism in casa voastra. Standul acestuia este unul solid, ce asigura o stabilitate buna, scapandu-va astfel de grija unui nefericit accident. Avand in vedere dimensiunea sa, va recomand sa-l plasati in dormitor sau intr-o camera ceva mai mica.

Review LG 55LH6047

Televizorul sta excelent la capitolul sunet, fiind dotat cu un sistem audio Stereo de 2 x 20 W. Pentru ca sunetul sa fie clar si fara distorsiuni, chiar si la volumele mai ridicate, dispozitivul a fost echipat cu urmatoarele caracteristici superioare: Virtual Surround Plus, Clear Voice III, Sound Mode, DTS, Optical Sound Sync si Wireless Sound Sync.

LG 55LH6047 ne incanta inca de la prima folosire cu imagini de o foarte buna calitate. Nici nu are cum sa fie altfel, pentru ca vine dotat cu o multitudine de caracteristici superioare de imagine, care sunt menite sa imbunatateasca constat experienta de vizualizare.

Pret LG 55LH6047

Recomandarea noastra -> AICI!

Acestea sunt:

  • PMI 900
  • True black
  • Dynamic Color Enhancer
  • Active Noise Reduction
  • Picture Mode
  • Aspect Ratio

Printre altele, acest televizor LG mai detine si urmatoarele caracteristici speciale: WiDi, Miracast, DLNA si Dual Core.

LG 55LH6047 foloseste sistemul de operare webOS 3.0, si permite conectarea tuturor tipurilor de surse externe, pentru ca are in dotarea sa urmatorii conectori: Sloti CI+, Wi-fi integrat, LAN, Iesire audio digitala, 2 intrari USB, intrare component, minijack casti si 3 porturi HDMI.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
LG 55LH6047
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare