REVIEW – Kruger&Matz KM0255UHD-S2 – Calitate la pret corect!

Kruger&Matz KM0255UHD-S2 este un televizor de o calitate superioara, care poate fi o alegere ideala chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre voi. Acesta incanta cu un design atractiv, fiind modern si elegant. Ecranul subtire si culorile alese ii permite sa se integreze perfect in orice ambient, fie montat in perete, fie plasat pe o suprafata plana.

Dispozitivul vine cu un ecran LED generos ce are o diagonala de 55 inch, ceea ce il face ideal pentru camere de mari dimensiuni, precum livingurile. Vorbim in acelasi timp despre un Smart TV ce detine aplicatii web cunoscute gata instalate, astfel ca voi sa va bucurati inca din primele clipe de continutul preferat din mediul online.

Review Kruger&Matz KM0255UHD-S2

Kruger&Matz KM0255UHD-S2 sta excelent la capitolul video, deoarece are capacitatea de a oferi imagini la o super rezolutie 4K Ultra HD. Culorile redate vor fi extrem de naturale, bogate, contrastul unul puternic, iar nuantele de negru vor fi si ele afisate intr-un mod corect.

Sunetul nu dezamageste nici el, fiind redat de un sistem audio stereo. Puterea lui este una suficienta, iar, cel mai important, va fi redat intr-un mod clar, fara distorsiuni, chiar si atunci cand veti utiliza un nivel al volumului ceva mai ridicat.

Pret Kruger&Matz KM0255UHD-S2

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe langa toate astea, televizorul detine si toti conectorii necesari care va vor ajuta sa redati continut media de pe surse externe, direct pe ecranul de 140 cm. Iata lista lor: Slot Ci+, WI-Fi integrat, LAN, iesire audio, minijack pentru casti, intrari RF, intrari USB, dar si porturi HDMI.

Kruger&Matz KM0255UHD-S2 poate fi cumparat la un pret general de aproximativ 3200 RON, adica unul corect daca tinem cont de tot ceea ce ne ofera.

Totusi, eu am efectuat cautari in magazinele de specialitate si am reusit sa gasesc produsul la o oferta mai avantajoasa. Va invit sa o vedeti accesand link-ul de sub articol!

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Kruger&Matz KM0255UHD-S2
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare