REVIEW – INVENTOR O1MVO-18 raport, calitate si pret!

Salutare, prieteni! Omnia O1MVO-18 vă va impresiona cu superioritatea tehnologică, deoarece acum vă puteți configura și controla aparatul de aer condiționat prin reteaua  Wifi oriunde v-ați afla.

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Functia avansata Ionizator garantează un mediu curat, fără praf și alergeni, în timp ce Filtrul de aer Quad creeaza o  ambianța perfectă, fără germeni și mirosuri, datorită  filtrelor HEPA Bio, cu efect catalizator și argint  de Ioni. Va invit sa cititi acest review pentru mai multe informatii utile, daca sunteti in cautarea unui astfel de produs performant!

Review INVENTOR O1MVO-18

Omnia O1MVO-18  asigura  o racire eficienta la o capacitate de 18.000 btu / h, totul la un consum minim de energie alectrica gratie clasei de eficienta superioara in care se afla aparatul. Filtrele inteligente garantează un mediu curat, fără praf și fum, în timp ce  filtrul  de aer Quad ofera  ambianța perfectă fara mirosuri neplacute si mucegai. Configurați-vă aparatul de aer condiționat cu ușurință oriunde v-ați afla, prin telefonul Smartphone sau Tableta.  Aparatul de aer conditionat dispune de asemenea de un senzor inteligent montat pe telecomandă. Când funcția Follow Me este activată, aparatul reglează temperatura camerei până la punctul în care este amplasat controlerul fără fir, oferind condiții ideale.

Pret INVENTOR O1MVO-18

Recomandarea noastra -> AICI!

Designul special al aparatului de aer condiționat asigură o funcționare eficientă a răcirii în locuri unde sunt necesare condiții speciale, chiar și la -15 ° C. În modul Repaus, aparatul de aer condiționat ajustează temperatura camerei pentru condiții de dormit ideale și economii de energie optime.

Producția de inalta calitate, dar, de asemenea, materiile prime excelente, garantează funcționarea ireproșabilă  cu ajutorul compresorului unic Inverter.Acestea sunt parte din  avantajele care au facut din acest aparat unul competitiv conform angajamentelor facute de Omnia O1MVO-18 cu privire la produsele sale, pentru a oferi consumatorilor calitatea si confortul de care au nevoie. Si toate acestea la un raport calitate/pret excelent!

Pretul de azi 18.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
INVENTOR O1MVO-18
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice