REVIEW – Combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H – Tehnologie No Frost, 369 l, Clasa A++

Cu totii ne dorim o combina frigorifica care sa ne satisfaca pe deplin. Problema este uneori pretul. Combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H ofera facilitati premium pentru depozitarea alimentelor, la un pret accesibil, justificat prin tehnologii deosebile care vor pastra alimentele pe un termen cat mai lung. 

Indesit XI9 T2Y X B H

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Gama de produse de anul acesta oferite de Indesit ne va simplifica viata si ne va asigura confortul. Modelele frigorifice sunt acum mai spatioase, si mai silentioase. Designul este elegant si va moderniza orice bucatarie. Familia ta va fi fericita si sanatos hranita cu alimentele din noile modele de la Indesit.

Review Indesit XI9 T2Y X B H

Tehnologia Full NoFrost ne asigura de performante bune ale aparatului frigorific Indesit XI9 T2Y X B H si produsele tale vor rezista mai mult fara gheata depusa. Congelatorul este complet fara gheata. Tehnologia este disponibila pentru frigider si congelator in mod independent, astfel nu se vor amesteca mirosurile din cele doua compartimente si nu va mai fi nevoie sa-l dezghetam periodic, intreg procesul se petrece automat.

Sistemul Black Out Sensor este de fapt o alerta inteligenta care ne va informa daca anumite alimente au iesit din termenul in care pot fi consumate. Vei fi alertat in caz ca trebuie recongelate anumite alimente din frigider.

Indesit XI9 T2Y X B H este adaptabil nevoilor tale. Congelatorul ofera posibilitatea de a stoca alimente mari si voluminoase, datorita compartimentelor usor de personalizat si modificat.

De asemenea mai exista un compartiment denumit Flexi Use Box care este util pentru depozitarea fructelor si al legumelor, pentru ca are un sistem de racire mai special si mentine proaspat fara sa congeleze orice aliment, chiar si carnea de peste este recomandata sa fie depozitata in acest compartiment special.
Problema sticlelor a fost uitata. Acum ai la dispozitie Multi Task Zone care este un raft dedicat sticlelor.

Caracteristici Indesit XI9 T2Y X B H

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta are un spatiu destul de mare la interior. El dispune de 369 litri volum net, dintre care 264 litri sunt volum net frigider si 105 litri sunt volumul net pentru congelator.
La interior gasim 3 rafturi din sticla, 4 suporturi pe usa, si 3 compartimente ale congelatorului care dispun de sistem de dezghetare automat No Frost

Specificam ca Indesit XI8 T2Y B H are o dimensiune de 200 x 60 x 64 cm si motorul produce un zgomot decent de 38 dB.
Si ca un ultim detaliu specificam si un consum redus de energie de 282 kwh/an, ceea ce inseamna ca are o eficienta energetica superioara, acest model fiind clasat A++.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

Review produs
Numele produsului
Indesit XI9 T2Y X B H
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Indesit