REVIEW – Combina frigorifica Indesit LR8 S2 X B – 339 l, Clasa A++

Salutari. Vrei sa modernizezi bucataria dar nu dispui de multi bani? In acest articol prezentam combina frigorifica Indesit LR8 S2 X B care este foarte accesibila si ofera un volum mediu de 339 litri net, care este suficient pentru o familie medie. 

Indesit LR8 S2 X B

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Review Indesit LR8 S2 X B

Prezentam tehnologia Less Frost care te asigura ca ai mai putina gheata in congelator. Aceasta tehnologie asigura performante bune ale aparatului frigorific si produsele tale vor rezista mai mult fara gheata depusa. Acum nu vei mai fi nevoit sa dezgheti manual frigiderul.

Probleme cu spatiul? Nu vei mai avea nici o problema acum. Modelul poate fi oraganizat foarte eficient avand posibilitatea de a monta rafturile din sticla dupa bunul plac. Rafturile gliseaza si se scot cu usurinta avand posibilitatea de a creea spatiul necesar pentru alimente mai voluminoase.

Consumul energetic este un factor important la o combina frigorifica, modleul Indesit LR8 S2 X B este clasat A++ ceea ce inseamna un consum relativ de 243 kw / an.

Caracteristici Indesit LR8 S2 X B

Modelul acesta are un spatiu destul de mare la interior. El dispune de 339 litri volum net, dintre care 228 litri sunt volum net frigider si 111 litri sunt volumul net pentru congelator.
La interior gasim 4 din sticla, 3 suporturi pe usa, si 3 compartimente ale congelatorului care dispun de sistem de dezghetare automat, Less Frost.

Modelul Indesit LR8 S2 X B are culoarea argintie si dispune de usi reversibile, si asta este un factor decisiv pentru pozitionarea acestuia cu usurinta in bucatarie. Deschiderea usilor se face standard spre dreapta.

Specificam ca Indesit LR8 S2 X B are o dimensiune de 188 x 59.5 x 65.5 cm si motorul produce un zgomot decent de 38 dB.
Si ca un ultim detaliu specificam si un consum redus de energie de 243 kwh/an, ceea ce inseamna ca are o eficienta energetica superioara, acest model fiind clasat A++.

Pret Indesit LR8 S2 X B

Pentru ca este un model deosebit, disponibil la un pret echilibrat il recomandam achizitionat la un pret corect.
Pentru o achizitie reusita am verificat pretul in alte magazine si a fost gasit la 2.500 lei. 

Pentru pretul zilei de astazi 22.08.2019 la eMAG click AICI   

Review produs
Numele produsului
Indesit LR8 S2 X B
Stele acordate
51star1star1star1star1star