REVIEW – Indesit IWC 71051 C ECO EU rapor, calitate si pret!

Prieteni astăzi vreau să vă vorbesc despre o mașină de spălat care e ma impresionat din prima clipă. Datorită prețului să o scăzut pot să spun că mașina aceasta este potrivită pentru o familie care nu dispune de resurse financiare foarte mari dar dorește totuși o mașină decentă care să spele hainele eficient. Este vorba despre modelul Indesit IWC 71051 C ECO EU care se prezintă foarte bine la toate caracteristicile.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acest model prezintă un aspect plăcut și este prevăzută cu mai multe programe de spălare. Modelul dispune de 16 programe de spălare atent gândite pentru a oferi cele mai bune rezultate la spalare.

Review Indesit IWC 71051 C ECO EU

Vreau să vă spun că modelul dispune de un hublou cu deschidere către stânga și prezintă caracteristici foarte interesante În ceea ce privește performanțele și consumul redus de energie electrică. Mașina de spălat oferă o capacitate de încărcare de 7 kg și este clasată în eficiența energetică A+ cu un consum de 221 de kw pe an.

Vreau să vă mai spun că modelul acesta beneficiază de programare întârziată așa că dumneavoastră puteți programa mașina de spălat să pornească ciclul de spălare în orice moment al zilei. Indesit IWC 71051 C ECO EU este prevăzută cu un panou de comandă mecanic din care puteți selecta una dintre cele câteva funcții pe care le are modelul.

Pret Indesit IWC 71051 C ECO EU

Recomandarea noastra -> AICI!

Mașina de spălat mai dispune de funcția de selector centrifugare, eco time pentru o spălare rapidă cu minim de detergent și de apă, și este dotată cu sistem overflow. Achiziția modelului este recomandată de către echipa noastră așa că verificați oferta de mai jos.

Pretul de azi 23.10.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Indesit IWC 71051 C ECO EU
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice