REVIEW – Indesit BWSA 71253 W UE – Super pret si calitate !

Detaliile de mai jos sunt referitoare la acest Indesit Indesit BWSA 71253 W UE . Citind postarea complet, veti afla totul despre el, inclusiv opiniile altor cumparatori la adresa lui!

Pot spune ca este o masina de spalat cu un super randament si o super clasare a raportului calitate – pret. Mașina de spălat Indesit BWSA 71253 W UE cu spălătorie pentru încărcare frontală va fi un aliat loial în lupta pentru curățenie. Mașina este echipată cu un tambur cu o capacitate de invidiat de 7 kg, în timp ce economică (clasa energetică A +++), cu o lavabilitate excelentă (clasa A) și rotire (clasa B), iar sarcinile de zgomot nu depășesc 83 dB.

Mi-a placut mult intregul sistem de control a lui BWSA 71253 W UE este automatizat și echipat cu LED retroiluminat cu LED. Utilizatorul selectează în mod independent modul dorit cu parametrii programați și pune în funcțiune mașina. Și când apăsați un singur buton al programării Turbo Push & Wash, dispozitivul va porni singur, este necesară doar o conexiune de alimentare.

Review Indesit BWSA 71253 W UE

Deasemenea, un aspect care m-a impresionat este gama funcțională este destul de largă și acoperă programe pentru spălarea lenjeriei de bumbac cu diferite grade de contaminare; haine din materiale sintetice, artificiale și mixte, inclusiv un mod sport special pentru spălarea blândă; articole delicate din lână și mătase, precum și o matlasă și perne. Tehnologia unică de programare turbo Push & Wash va porni automat aparatul să funcționeze cu un singur clic.

Spălarea cu Indesit BWSA 71253 W UE va asigura curățarea blândă a lucrurilor, cu spălare și călcare suplimentare, dacă este necesar. Pentru a curăța lenjeria nu stă toată ziua în mașina de scris cu tambur.

Pret Indesit BWSA 71253 W UE

Recomandarea noastra -> AICI!

Parerea noastra finala este ca avem de a face cu un produs super interesant! Pretul pietei este in jur de 1300 lei , dar noi am gasit pentru dvs o oferta foarte buna, pe care o gasiti mai jos! Multumim!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Indesit BWSA 71253 W UE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice