REVIEW – HOTPOINT BFS 1222.1 pret si pareri!

Buna, prieteni! Deoarece doresc sa va acord tot sprijinul meu in cazul in care sunteti in cautarea unui congelator, va stau la dispozitie, cu informatii importante ce le veti gasi in randurile de mai jos. Congelatorul Hotpoint BFS 1222.1  este un dispozitiv de înaltă calitate si performanta, care poate deveni  un dispozitiv perfect nevoilor tale, in vederea depozitarii in conditii de deplina siguranta a alimentelor care necesita congelare rapida.  Investitia se crede a fi una optima deoarece costurile sunt foarte atractive in raport cu eficienta acestuia, iar acest lucru este confirmat si de clientii care utilizeaza acest model!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Congelatorul Hotpoint are un volum mediu, un consum redus si un design potrivit pentru orice tip de bucatarie, hol sau alte incaperi unde dispuneti de loc pentru a depozita aparatul. Acesta se va integra perfect pentru ca si designul sau o permite, avand  dimensiunile de 81.5 x 58 x 54.5 cm. Congelatoarele Hotpoint sunt unele ergonomice si vor asigura instalarea chiar si in cele mai mici spatii.

Review HOTPOINT BFS 1222.1

Aveti posibilitatea sa  organizati alimentele in spatiul frigorific care ofera un volum de 90 litri, exact asa cum va doriti. Acesta ofera o buna compartimentare astfel incat pueti aseza produsele in functie de categoria lor. Clasa de rating alocata acestui produs este A+, iar acest lucru vine cu reduceri la energie electrica, acesta avand un consum redus de energie de 185 kwh/an.

Pret HOTPOINT BFS 1222.1

Recomandarea noastra -> AICI!

Functia de congelare rapida este foarte eficienta intrucat alimentele proaspat depozitate se vor bucura de congelare in cel mai scurt timp pentru o cantitate de 3 kg in decursul a 24 ore. Autonomia fara curent este un alt avantaj, deoarece in cazul intreruperii alimentarii cu energie, congelatorul beneficiaza de un numar de 16 ore, in care alimentele vor ramane congelate, fara riscul de a se deteriora. Atunci cand functioneaza o face silentios pentru ca nivelul de db nu depasesc 38 db.

Congelatorul Hotpoint BFS 1222.1  va fi electrocasnicul preferat pentru ca va pastra alimentele pentru foarte mult timp in conditii de maxima siguranta. Pretul acestui aparat in raport cu caracteristicile sale eficiente este unul accesibil de care se poate bucura oricine!

Pretul de azi 19.02.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
HOTPOINT BFS 1222.1
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice