REVIEW – Hotpoint-Ariston AQD1070D 49 EU/B – Design unic!

Hotpoint-Ariston AQD1070D 49 EU/B este o masina de spalat rufe foarte bine dotata, pe care o voi prezenta in randurile de mai jos. Daca va doriti sa aflati toate detaliile despre ea, atunci va invit sa parcurgeti complet articolul. In primul rand, trebuie scos in evidenta faptul ca modelul detine o cuva extrem de spatioasa, de 10 kg mai precis. In plus, modelul vine si cu functia de uscator, care poate fi incarcata cu pana la 7 kilograme.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Dupa cum puteti vedea in imagine, masina are un design unicat. Vine in culoarea alba, neagra si argintie, fiind in acelasi timp moderna si eleganta. In partea de sus, veti gasi un panou de comanda la fel de modern. Acolo veti gasi butoane pentru functii si programe si un display LED care va ofera informatii legate despre modul de functionare.

Review Hotpoint-Ariston AQD1070D 49 EU/B

Cele 16 programe pentru spalare sunt diferite, astfel ca Hotpoint-Ariston AQD1070D 49 EU/B sa poata acoperi toate tipurile de haine, pe care le va spala in cele mai bune conditii. Rufele ce au nevoie de o simpla improspatare, vor putea fi curatate cu programul rapid.

Evident, dispozitivul vine si cu functii speciale. Iata care sunt cele mai importante dintre ele: timer, controlul temperaturii, blocare accesului la interfata pentru siguranta, semnal la finalul programului si diversi senzori.

Pret Hotpoint-Ariston AQD1070D 49 EU/B

Recomandarea noastra -> AICI!

Motorul folosit de masina este unul performant, ceea ce face ca voi sa va bucurati de un electrocasnic mai silentios, mai eficient si mai economic fata de clasicele modele.

Hotpoint-Ariston AQD1070D 49 EU/B este o masina de spalat rufe de o foarte buna calitate. Pe langa o spalare eficienta a rufelor, ele vor fi si bine stoarse, iar asta cu ajutorul vitezei de centrifugare de 1400 RPM. Recomand cu incredere modelul fiecaruia dintre voi, deoarece cred ca nu veti fi dezamagiti de performantele oferite.

Pretul de azi 25.02.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Hotpoint-Ariston AQD1070D 49 EU/B
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice