REVIEW – Horizon 43HL8510U – Pret imbatabil!

Horizon 43HL8510U este numele televizorului pe care va recomand sa-l descoperiti azi. Va invit sa cititi integral articolul, pentru a fi bine informati pentru situatia in care va doriti acest produs. Modelul vine cu un design modern, ce ii permite sa se integreze perfect in orice incapere, atat montat in perete, cat si plasat pe o comoda.

Datorita diagonalei ecranului de 109 cm, recomand modelul pentru dormitoare sau livinguri ceva mai mici. Fiind un Smart TV, televizorul va deveni practic si un centru de divertisment. Conectarea la internet se face usor, iar navigarea este fluida, fara intreruperi, astfel ca utilizatorii sa se bucure de continutul preferat din mediul online.

Horizon 43HL8510U ofera clipuri video si imagini la super rezolutia 4K Ultra HD. Cand veti privi filmele sau emisiunile preferate, va veti simti practic in mijlocul actiunii, asta datorita calitatii foarte bune a imaginilor si naturaletii culorilor.

Review Horizon 43HL8510U

Nu cred ca veti fi dezamagiti nici de sunetul pe care modelul vi-l ofera. Sistemul audio este stereo, iar iesirea sa este de 2 x 10 W. In plus, el foloseste si caracteristici superioare precum: equalizaer, DTS, DTS HD, DTS TruSurround HD sau Dolby Digital Plus.

Deoarece multi dintre voi alegeti sa conectati dispozitive externe la televizor, m-am gandit sa va ofer si lista conectorilor pe care modelul de fata ii detine. Acestia sunt: Wi-Fi, LAN, D-Sub, DLNA, Slot CI+, USB, HDMI, minijack de 3.5 mm, intrare video si nu numai. Practic, va veti putea bucura de continutul redat de pe orice sursa, direct pe diagonala ecranului de 43 inch.

Pret Horizon 43HL8510U

Recomandarea noastra -> AICI!

In opinia mea, Horizon 43HL8510U este un televizor bun, ce ofera imagini de calitate, iar asta la un pret de doar 2100 RON. Daca va doriti acest model, atunci va invit sa dati un click pe link-ul de mai jos, deoarece acolo il veti gasi la un pret care se afla sub media pietei de specialitate.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Horizon 43HL8510U
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare