REVIEW – Horizon 24HL7100H – Pret de TV si Monitor!

Asa cum titlul articolului o spune, azi am placerea de a va prezenta un dispozitiv 2 in 1, pe numele lui Horizon 24HL7100H! Modelul este unul apreciat, el primind zeci de review-uri pozitive din partea celor care l-au achizitionat in trecut.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Televizorul vine cu un ecran LED de 61 cm, iar datorita acestui motiv, il recomand pentru incaperi mici, precum dormitoare, holuri, bucatarii sau birouri. Designul sau este unul modern si aduce mult cu cel al unui monitor. Acest lucru este datorat si faptului ca TV-ul poate juca rolul unui monitor, astfel ca voi sa economisiti spatiu, dar si ceva bani!

Review Horizon 24HL7100H

Imaginile pe care Horizon 24HL7100H le reda au o calitate buna. Cu toate ca rezolutia oferita este cea HD, claritatea video este una peste medie. In plus, ecranul ofera un contrast de 1000:1, luminozitate de 200 cd/mp si unghi de vizibilitate de 176 grade.

Sistemul audio este unul stereo, iar iesirea sa este de 2 x 2.5 W. Chiar daca nu veti avea parte de un sunet puternic, el este unul de calitate, pentru ca va fi ajutat de cateva tehnologii superioare. Daca nu veti fi satisfacuti de acesta, puteti oricand conecta la televizor un sistem audio extern.

Modelul sta bine si la capitolul conectivitate, deoarece va permite sa conectati orice dispozitiv extern cu ajutorul urmatorilor conectori: Intrare PC D-sub 15 pini, iesire audio digitala, intrare USB, intrare Component, port HDMI si Slot CI+.

Pret Horizon 24HL7100H

Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul va ofera si cateva caracteristici speciale, iar printre cele mai importante tin sa notez: alarma, welcome screen, USB cloning, teletext, timer si lista continua!

Recomand Horizon 24HL7100H datorita simplitatii sale, dar si a pretului excelent la care poate fi cumparat de aproximativ 780 RON. Desi este ieftin, eu am gasit modelul la un pret chiar mai bun, pe care il puteti vedea cu un click pe butonul de mai jos!

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Horizon 24HL7100H
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare