REVIEW – Hitachi R-B500PRU6(GBK) pret si opinii!

Salut, prieteni! Dupa cum se vede, produsul  Hitachi R-B500PRU6, beneficiaza de un design modern si este dotat cu functii deosebit de eficiente ce-ti vor fi de mare ajutor in procesul de intretinere a a alimentelor in stare de prospetime si in conditii de maxima siguranta ! Am sa va marturisesc sincer ca mi-a lasat o impresie foarte buna, dar in egala masura sunt si multi clienti care au fost cuceriti de acest dispozitiv sofisticat! Pe langa asta se bucura si de un raport calitate/pret avantajos!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Combina frigorifica Hitachi  este un model compact, incadrat in clasa energetica A+, ce se bucura de un consum anual de 274 kwh.  Conceput cu un design fantastic, ce afiseaza o eleganta remarcabila, intr-o carcasa neagra, sobra, acest frigider isi va pune amprenta pe decorul din orice bucatarie. Dotata cu un racitor ce dispune de un volum de 308 litri si pe partea de congelare  cu un volum net de 84 litri, aparatul este dotat cu un compresor puternic  si are o capacitate de congelare de 5 kg alimente in 24 ore.

Review Hitachi R-B500PRU6(GBK)

Ambele compartimente sunt prevazute cu sistem de iluminare cu LED, ce dureaza mai mult si consuma mult mai putina energie, dar ofera si o mai buna vizibilitate in intreg spatiu frigorific.  Aparatul este prevazut  cu un compresor invertor compact, dar de mare putere, capabil sa asigure o racire extrem de puternica  printr-un volum mare de aer racit, in timp ce regleaza puterea de racire la cel mai bun nivel. De asemenea, ofera o racire eficienta cu putere redusa, controlata de  Eco Thermo Sensor.

Pret Hitachi R-B500PRU6(GBK)

Recomandarea noastra -> AICI!

Un avantaj semnificativ il reprezinta de asemenea Sistemul de racire  dual, care va  permite racirea independenta a compartimentelor congelatorului si frigiderului. Folosind doua ventilatoare, aerul rece furnizat circula rapid si eficient prin toate compartimentele asigurand astfel garantia mentinerii alimentelor in cele mai bune conditii. Datorita unui alt sistem inovator,  NoFrost  combina beneficiaza de  o circulatie a aerului rece, omogena, eliminand astfel umiditatea excesiva si evitand formarea ghetii in interiorul compartimentului de congelare. De acum nu va mai fi necesara dezghetarea manuala a  frigiderului, ceea ce inseamna mai mult timp pentru alte activitati mai putin plicticoase!  In interiorul frigiderului exista compartimente cu temperatura reglabila astfel ca parghiile de selectare va permit ajustarea temperaturii fiecarui compartiment, prin comutarea intre modurile Legume si Lactate/Carne.

Va recomand cu incredere combina frigorifica Hitachi  R-B500PRU6  pentru toate calitatile ireprosabile  si caracteristicile enumerate mai sus, si desigur asta, nu e tot! Veti descoperi singuri multe alte optiuni impresionante in momentul in care ajungeti sa-l utilizati! Costurile acestui aparat inteligent in raport cu performantele sale este unul foarte bun!

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Hitachi R-B500PRU6(GBK)
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice