REVIEW – Hisense U8QF – Un produs elegant cu specificatii premium!

Salut, dragii mei! Eu tocmai am terminat de testat Hisense U8QF, un produs foarte bine construit care m-a impresionat. De aceea, va recomand sa cititi si voi review-ul, pentru ca la final va dezvalui care este cel mai bun pret de pe piata!

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Am vazut ca Hisense U8QF se mândrește cu standardele ridicate obișnuite ale companiei în ceea ce privește calitatea construcției și este tun și negru, cu un finisaj din plastic și metal. Televizorul se află pe un suport central în formă de V, care oferă suport solid și nu necesită o suprafață foarte largă pentru instalare. Există o canelură în partea din spate a panoului care găzduiește gestionarea cablurilor, direcționând cablurile de pe ambele părți ale panoului din spate până la suport. Acest lucru vă asigură că nu se vede cabluri atunci când priviți televizorul din față.

Review Hisense U8QF

 

Sa va spun. Grosimea televizorului este mult mai mare decât OLED-urile subțiri și televizoarele LCD cu iluminare de margine, dar aceasta găzduiește lumina de fundal Full-Array-Local-Dimming (FALD) și, deoarece nu ne vizionăm televizoarele din lateral, grosimea suplimentară nu are alt impact decât montarea pe perete. În partea de jos a panoului din față se află bara de sunet subțire, care se mândrește cu sunetul oferit de JBL printr-o insignă mică la capătul stâng al barei. Finisajul general de culoare gri tunat arată contemporan și dă impresia că U8QF este un model mai scump.

Despre conectivitatea sa, va pot spune ca, conexiunile sunt în spate și sunt plasate lateral și spre spate. Pe lateral veți găsi un CI (slot de interfață comun), tunere RF duble, două porturi USB 2.0 și trei intrări HDMI 2.0b. În spate este HDMI 4, o ieșire digitală optică și un port Ethernet. Există, de asemenea, Bluetooth încorporat și Wi-Fi dual-band pentru conexiuni wireless.

 

Pret Hisense U8QF

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 8.000 de lei. Zilele trecute am gasit o super oferta la acest produs si am ales sa o impartasesc cu Dvs. oferta o puteti gasi pe aceasta pagina sub forma unui link.

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Hisense U8QF
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare