Review Gree GWH18AAD-K6DNA1B – pret cald!

Nu de mult am avut ocazia sa interactionez cu acest produs, unul ce se bucura de review-uri bune, dar si de un pret care este sub media pietei!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Despre Gree GWH18AAD-K6DNA1B pot sa va spun ca este un aparat de aer conditionat modern, cu aspect foarte placut, avand un panou luminos integrat in centrul unitatii interne, prin care puteti vedea oricand starea de functionare a lui Gree GWH18AAD-K6DNA1B si temperatura setata. Gree GWH18AAD-K6DNA1B de asemenea vine cu o telecomanda cu 14 butoane si asfisaj digital iluminat in partea de sus. Pe afisajul telecomenzii puteti vedea foarte clar toate functiile active ale lui Gree GWH18AAD-K6DNA1B, la fel si ora exacta si temperatura setata. Butoanele de pe telecomanda Gree GWH18AAD-K6DNA1B sunt: buton de pornire/oprire, buton de schimbare a modului de functionare, buton de schimbare a treptei de putere, buton de baleiere, buton turbo – pentru o racire mai rapida dar si mai zgomotoasa, doua butoane pentru reglarea temperaturii, buton sleep, buton temp, buton wifi, buton clock, buton light, si doua butoane de timer.

Review  Gree GWH18AAD-K6DNA1B

Pot sa va mai spun ca Gree GWH18AAD-K6DNA1B este un aparat de aer conditionat foarte puternic, putand raci camere foarte mari, chiar si de 50 metri patrati. Puterea sa de 18000 BTU este suficienta pentru a raci foarte foarte rapid si pentru a mentine rece orice camera. Daca stati in garsoniera, va raceste toata casa! Gree GWH18AAD-K6DNA1B este foarte foarte eficient la consum, avand clasa A++ de eficienta energetica la racire, si clasa A+ de eficienta energetica la incalzire. Si il puteti folosi in orice anotimp, Gree GWH18AAD-K6DNA1B functionand in raza de temperaturi de la -15 grade pana la 43 de grade.

Pret  Gree GWH18AAD-K6DNA1B

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Gree GWH18AAD-K6DNA1B foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 3100 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Gree GWH18AAD-K6DNA1B
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice