Gorenje WS846LN – PRET FANTASTIC!

Salut, dragii mei! Eu tocmai am terminat de testat Gorenje WS846LN de la producatorul Gorenje, un produs foarte bine construit care m-a impresionat. De aceea, va recomand sa cititi si voi review-ul, pentru ca la final va dezvalui care este cel mai bun pret de pe piata!

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Am fost surprins de aceasta masina de spalat, din moment ce este una destul de frumoasa ca design, acesta este un design alb, iar geamul cuvei este intr-un contrast frumos cu carcasa acestea, la fel si cu bara meniului, si butoanelor.

Review Gorenje WS846LN

Am observat ca aceasta masina de spalat este si destul de spationasa, mai precis are o cuva ce suporta pana la 8kg, are o viteza destul de mare, de 1400 de rotatii pe minut, volumul total al tamburului este de 64 de litrii, are un afisaj de tip LED, aceasta are functia de pornire interziata, iluminare tambur, poate spala la rece, la 15 *C, EcoEye system, Setari program propriu, aceasta are 14 programe de spalare.

Am fost surprins ca este extrem de economa, aceasta apartinanad clasei energetice A. Aceasta mai dispune si de sistemul “water balance”, ce adaptează cantitatea de apă folosită în funcție de nevoile fiecărui ciclu, astfel încât să nu pierzi nimic. Aceasta ca si design arata bine, un alb stralucitor, cu dimensiuni destul de restranse. Cateva dintre problemele de spalare sunt : NormalCare, EcoCare, TimeCare, Moduri de spălare, IonTech, SoftSound.

Pret Gorenje WS846LN

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este gasit pe piata din Romania la pretul aproximativ de 3500 lei, insa noi am gasit pt dvs. la un pret mult mai atractiv, speram sa va bucurati de oferta, spor la cumparaturi.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Gorenje WS846LN
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice