REVIEW – Combina frigorifica Gorenje Old Time ORK192O

Salutari.  Acest model arata deosebit si va infrumuseta orice bucatarie cu culoarea lui vibranta. Gorenje Old Time ORK192O are culoarea portocaliu aprins clasic, dispune de designul deosebit si manerul clasic. Va plac lucrurile moderne care exprima un stil clasic? Aceasta ar putea fi alegerea perfecta! 

Tehnologia evoluata cu un desing retro, o combinatie de succes care va prinde bine la public in mod sigur. Lumea apreciaza acest model in special datorita designului unic si culorile indraznete. Toata gama OldTime este colorata in culori aprinse care iti vor atrage atentia.

Gorenje Old Time ORK192O

Sa vorbim despre tehnologiile din interiorul acestui frigider special. Sertarul Fresh Zone asigura cea mai scazuta temperatura din interiorul frigiderului, ijn acest compartiment va fi ideal sa pastram proaspete fructele si legumele. De exemplu si carnea pregatita pentru gratar si condimentata va putea fi pastrata in acest compartiment mai multe zile, pentru ca temperatura este la nivelul inghetului. Astfel se pastreaza culoarea si aroma, lucruri apreciate de gurmanzi.

Tehnologia FrostLess. Acest sistem asigura un consum redus de energie si pe langa faptul acesta putem spune ca dezghetarea manuala nu va mai fi necesara.

Trebuie sa va prezentam acum Sertarul CrispZone cu functia HumidityControl. Acest sertar are o capacitate mai mare acum pentru fructele si legumele tale. Dispune de controlul umiditatii, in mod sigur se prezinta excelent.

Review Gorenje Old Time ORK192O

Spatiul cel mai mare se gaseste in compartimentul XXL SpaceBox. Suficient spatiu pentru a depozita un curcan, sau orice altfel de alimente voluminoase cum ar fi un pepene mare, sau un tort.

Racirea dinamica contribuie cu un sistem de ventilatie. Sistemul lui Gorenje Old Time ORK192O se numeste DynamiCooling si creeaza un microclimat excelent pentru alimentele tale. Dispune si de Ion Air care elimina bacteriile si mirosurile neplacute.

Modelul are un volum net de 322 litri dintre care se regaseste 227 litri in frigider si 95 litri in congelator.
Mai putem spune despre Gorenje Old Time ORK192O ca dispune de 4 rafturi la interior si 3 suporturi pe usa. Compartimentul de legume si fructe este si el prezent cu functia de control al umiditatii si congelatorul dispune de 3 compartimente incapatoare.

Pret Gorenje Old Time ORK192O

Recomandarea noastra -> AICI!

Functia de super-racire este ideala pentru a fi activata in momentul cand introduceti alimente proaspete in interior astfel ele vor fi racite mai rapid. Functia se dezactiveaza automat dupa aproximativ 5 ore dupa ce temperatura a fost reglementata pentru toate alimentele.
Modelul are o dimensiune de 194 x 60 x 66.9 cm si produce un zgomot de 40 dB.

Desi este un model potrivit pentru o familie medie, noi credem ca orice familie care adora lucrurile clasice vor adora acest model, si sa nu uitam ca dispune de cele mai noi tehnologii. In momentul actual in alte magazine modelul se poate gasi la un pret de 5.700 lei. 

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Gorenje Old Time ORK192O
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Gorenje