Review Fujitsu ASYG18LFCA-AOYG18LFCA – Pareri si pret

Bine ati reveni, dragii mei! Haideti sa aflam totul despre ultimul produs testat de mine, deoarece veti fi extrem de incantati de tot ceea ce ofera. De altfel, veti descoperi si ce parere si-au facut cei care deja l-au cumparat! Aparatul de aer conditionat Fujitsu ASYG18LFCA-AOYG18LFCA este un model cu o capacitate de racire de 18000 BTU ce vine dotat cu tehnologia inverter si se incadreaza intr-o clasa energetica A++ . Haideti sa aflam mai multe despre acest model si ce am descoperit in urma testarilor !

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In primul rand as dori sa mentionez cateva idei cu privire la design-ul acestui model ce este unul destul de classic, vine pe culoarea alba si este destul de elegant si minimalist, potrivindu-se perfect cu orice décor al casei tale . Montarea se efectueaza cu usurinta in doar cateva zeci de minute iar utilizarea acestui aparat este foarte simpla !

 

Review Fujitsu ASYG18LFCA-AOYG18LFCA

La capitolul tehnologie dupa cum va spuneam in randurile de mai sus , avem tehnologia inverter ce reduce semnificativ consumul de energie prin sistem ingenios ce controleaza automat compresorul aparatului de aer conditionat ! Pe langa functia de racire avem si functia de incalizire ce este redirectionata catre podea in momentul in care porniti acest program, astfel caldura va partunde in camera urcand de jos in sus pentru a oferi un climat optim !

 

Pret Fujitsu ASYG18LFCA-AOYG18LFCA

Recomandarea noastra -> AICI!

Functiile principale ale acestui model precum functia de auto-diagnoza, ventilare sau dezumidificare sunt concepute pentru a oferi un climat performant in functie de nevoiile tale . Ca si concluzie finala pot spune ca este un model foarte bun capabil sa raceasca chiar si o camera mai mare intr-un timp relativ mic si cu un consum de energie redus . Il recomand cu incredere ! Pretul acestui model este de 5100 lei, insa noi am gasit oferta de pret redusa care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 19.10.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Fujitsu ASYG18LFCA-AOYG18LFCA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice