Frigider cu 2 usi Liebherr Confort CTPsl 2921 – Clasa A++, Smart Frost, Design SwingLine

Salutari prieteni. Astazi ne vom imprieteni cu tehnologia hermana, aplicata pe un electrocasnic indispensabil in orice bucatarie. De 60 de ani compania Liebherr a produs cele mai bune electrocasnice pentru toata lumea. Frigiderul cu 2 usi Liebherr Confort CTPsl 2921 este un produs foarte potrivit pentru o bucatarie moderna oferind un aspect frumos intregii incaperi.

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

 

Este un frigider No Frost insa tehnologia aplicata se numeste SmartFrost care reduce efectul de formare a ghetii in interior. Intretinerea acestui produs este foarte usoara nemaifinnd nevoie de o dezghetare manuala periodica.

Vom specifica un design de tip SwingLine. Linia de electrocasnice vine cu muchii tesite fiin specific Liebherr care adauga un plus de eleganta in armonie cu culoarea argintie a acestui model.

Review Liebherr Confort CTPsl 2921

Vom vorbi acum despre micile aspecte care completeaza imaginea de ansamblu. Acest model vine cu un maner orizontal integrat si cu o deschidere a usilor standar spre dreapta. Insa acest lucru nu ramanea asa deoarece modelul acest dispune de usi reversibile, deci balamalele se pot schimba cu usurinta astfel se poate schimba sensul de deschidere dupa bunul plac.
Interiorul lui Liebherr CTPsl 2921 este organizat eficient. Modelul acesta dispune de:
4 rafturi de sticla
4 suporturi pe usa
2 compartimente congelator cu suport pentru gheata

Pret Liebherr Confort CTPsl 2921

Recomandarea noastra -> AICI!

In interior spatiul este suficient de mare asa ca vei putea stoca multe produse alimentare. Are un volum net total de 272 litri, compartimentul frigider are 220 litri si congelatorul are 52 litri.
Modelul acesta are o dimensiune de 157.1 x 55 x 63 cm, si se va potrivi cu siguranta in orice bucatarie. Motorul are un singur compresor care este clasat in clasa climatica SN-T, si in caz de o pana de curent el poate avea o autonomie de 24 de ore fara curent. Consumul energetic este echilibrat la 202 kWh/an, ceea ce inseamna foarte putin, iar acest model a fost clasat A++ si in timpul functionarii zgomotul este redus la 40 dB.

Putem spune ca acest model este foarte potrivit pentru cei ce isi doresc un frigider eficient energetic si destul de incapator. Noi am cautat pentru dvs. acest produs la alte magazine si a fost gasit la un pret de 2.000 lei.

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Liebherr Confort CTPsl 2921
Stele acordate
51star1star1star1star1star