REVIEW – Masina de spalat rufe Electrolux SteamCare EWF1408WDL2 – Performanta 1400 RPM si Eficienta Clasa A+++

Cand alegem o masina de spalat trebuie sa ne gandim ca va fi folosita pe termen lung de timp. Electrolux SteamCare EWF1408WDL2 este o masina de spalat care ofera tehnologii moderne si programe de spalare potrivite pentru orice tip de haine. 

Electrolux SteamCare EWF1408WDL2

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Review Electrolux SteamCare EWF1408WDL2

Despre sistemul SteamCare. Acest sistem profesional cu abur incorporat in acest model va netezi si va improspata hainele dupa fiecare spalare. Hainele vor fi moi si placute la atingere, si mirosul prospetimii va fi foarte placut. Certificarea WoolmarkBlue asigura de asemenea spalare delicata a hainelor din tesaturi de lana, pastrandule in stare perfecta ca si cum ar fi fost spalate manual.

Nu mai sunt probleme daca incarcatura este prea mare. Nici o problema, spalati cu incredere orice cantitate de haine. Functia DirectSpray va arunca apa prin pulverizare chiar in mijlocul incarcaturii, asigurand o spalare perfecta de fiecare data indiferent de cantitatea de haine.

Electrolux SteamCare EWF1408WDL2 ofera programe de spalare variate. Programul de UltraWash 60 asigura rezultate excelente in 60 de minute fara aconsuma foarte multa apa si energie electrica.

Un alt lucru excelent este ca modelul acesta ajusteaza ciclul de spalare la incarcatura. Sistemul inteligent OptiSense ajusteaza ciclul de spalare selectat in functie de incarcatura de haine, consumul de apa si energie este optimizat.

Caracteristici Electrolux EWF1408WDL2

Modelul acesta ofera un afisaj LCD cu informatii detaliate despre programele de spalare incluse. Capacitatea de incarcare al acestui model este de 10 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1400 RPM.

Este un model dotat cu 14 programe de spalare. Vom specifica principalele programe de spalare:
Program bumbac
Program lana
Program sintetice
Program Jeans
Abur pentru reimprospatare
Abur pentru sintetice
Abur pentru bumbac

Consumul energetic la modelul Electrolux EWF1408WDL2 este deosebit de mic fiind clasata A+++ veti fi asigurati de facturi foarte mici la energia electrica. Suporta de asemenea si programarea intarziata.

Ultimele detalii pe care le vom specifica sunt dimensiunile masinei de spalat care sunt de 85 x 60 x 63.9 cm si nivelul zgomotolui la spalare este de 51 dB si la centrifugare este de 75 dB. Consumul anual estimat de apa este de 12290 litri de apa. De asemenea dispune si Sistem siguranta impotriva copiilor.

Pret Electrolux EWF1408WDL2

Acest model ofera tehnologii moderne pentru spalarea hainelor in cele mai bune conditii. Pretul acestui model in alte magazine este de aproximativ 3.500 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 21.04.2018 la eMAG click AICI   

Review produs
Numele produsului
Electrolux SteamCare EWF1408WDL2
Stele acordate
51star1star1star1star1star