REVIEW – Electrolux EXI12HD1W ,Inverter , 12000 BTU , Clasa A++ , Display LCD , Filtru Carbon activ+Bio-Hepa,Functia Follow-me

Exploreaza tehnologia Electrolux care folosește o combinație remarcabila de tehnologii moderne, design elegant si eficienta ridicata! Cu rezultate excelente, puternic si dotat cu diferite echipamente, aparatul va fi un accesoriu indispensabil pe toata perioada verii sufocante.

Modelul Electrolux EXI12HD1W este pregatit sa intre in casele dvs. pentru mai mult confort si flexibilitate. Pretul de asemenea este remarcabil in raport cu performantele acestuia, dovada sta faptul ca tot mai multi clienti sunt interesati de acest dispozitiv!

Review Electrolux EXI12HD1W

Aparatul de aer conditionat cu tehnologie Inverter, este incadrat in clasa de consum A++ la racire si A+ la incalzire, cu sistem de filtrare a aerului, cu functionare extrem de silentioasa, si cu o capacitate de racire de 12000 BTU, acesta este pregatit pentru a oferi utilizatorilor tot ce are mai bun pentru un confort ireprosabil. Indiferent de modul de operare, racire sau incalzire, acest aparat clasificat A++, are un consum de energie extrem de scazut, multumita compresorului cu tehnologie inverter.

Sistemul inteligent de filtrare al aerului este pregatit sa inlature pana la cele mai fine particule de praf, bacteriile precum si mirosurile neplacute.Astfel dvs. veti respira mereu aer curat, iar racoarea comparabila cu cea a padurii va patrunde in casele dvs. pentru a va oferi confortul mult asteptat. De asemenea functia de autodiagnoza va identifica rapid problemele tehnice ce ar putea aparea in timpul functionarii, si va avertizeaza pentru a putea lua masuri imediate ca aceste lucruri sa nu se amplifice.

Pret Electrolux EXI12HD1W

Recomandarea noastra -> AICI!

Sisteme ingenioase de dezumidificare isi vor face datoria de a inlatura umiditatea si a o stabiliza la nivelul optim, astfel incat sa nu va puna sanatatea in pericol. ControlBox este functia care va ajuta sa puteti controla intr-o maniera foarte simpla aparatul de la distanta, astfel incat cu ajutorul unui smartphone va puteti asigura temperatura optima pentru intoarcerea de la serviciu.
Acest dispozitiv senzational ne ofera multe posibilitati, rezultate excelente coordonate cu mare precizie de tehnologiile inteligente, astfel incat va recomandam cu incredere aparatul de aer conditionat Electrolux EXI12HD1W, pentru mai mult confort, eficienta si performanta incredibila! Raportul intre calitatea sa incontestabila si pret este unul exceptional!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Electrolux EXI12HD1W
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice