REVIEW – Electrolux EWS31276SU pret bun pe piata!

Buna, prieteni! Masina de spalat rufe Time Manager Slim de la  Electrolux EWS31276SU se bucura de o popularitate excelenta in randul cumparatorilor. Personal am fost impresionata in urma testarilor si de aceea doresc sa vi-l recomand cu mare incredere!  Daca veti citi articolul de mai jos, veti intelege exact despre ce este vorba, si veti descoperi un dispozitiv exceptional, care functioneaza la cele mai inalte standarde de eficienta! Si pentru ca stiu ca pretul de cele mai multe ori primeaza am sa va spun ca raportul dintre performantele acestuia in raport cu pretul, compun cel mai bun pachet pentru dvs.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Daca esti in cautarea unei masini de spalat eficiente, atunci masina de spalat rufe Time Manager Slim de la  Electrolux EWS31276SU, ar putea fi optiunea cea mai buna! Iti garanteaza fara discutii cel mai delicat tratament pentru hainele tale, iar acest lucru nu il spun eu ci este garantat de certificarea Woolmark Blue (cunoscuta anterior sub denumirea de Woolmark Gold! Certificarea Woolmark Blue, garanteaza faptul ca aceasta masina de spalat rufe va spala articolele din lana si alte articole sensibile cu cea mai mare atentie, astfel incat rufele tale vor fi mereu ca noi.

De asemenea, Electrolux dispune la majoritatea modelelor sale moderne de sistemul inteligent OptiSense ce  ajusteaza automat ciclul de spalare in functie de dimensiunea incarcaturii din tamburul masinii. Hainele tale nu vor fi niciodata spalate prea intens,  ci doar atat cat trebuie.  Reglarea automata a duratei si a consumului de apa si energie de asemenea se va face  in functie de incarcatura, asigurand cea mai buna ingrijire a garderobei tale.

Review Electrolux EWS31276SU

Datorita prezentei unui alt sistem deosebit de inteligent, acum ai sansa de a reduce durata spalarii cu pana la 50%. Sistemul care face posibil acest lucru este QuikWash, si este ideal daca veti dori sa faceti o clatire rapida a rufelor pentru o simpla improspatare. Electrolux EWS31276SU iti pune la dispozitie optiunea TimeManager ce va da posibilitatea masinii tale sa  regleze durata ciclului de spalare, pentru a se incadra in programul tau si nicidecum invers cum se intampa pana acum. Astel ca ciclul de spalare a rufelor tale se va sfarsi exact atunci cand doresti!

Pret Electrolux EWS31276SU

Recomandarea noastra -> AICI!

Electrolux EWS31276SU  este o masina de spalat rufe moderna, creata pentru a usura viata, datorita ciclurilor de spalare intuitive si a unui set complet de programe inteligente si rapide, perfecte pentru cei care isi doresc mereu rufe curate, fara pierdere de timp. Masina este incadrata in clasa energetica A+++, are dimensiunea compacta de 85 x 59.5 x 44.8cm si dispune de o capacitate de incarcare optima de 7 kg, dar  si  de un hublou mare si usor de gestionat care este foarte confortabil si iti permite sa incarci rufele cu usurinta.

Pretul de azi 25.02.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Electrolux EWS31276SU
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice