REVIEW – Electrolux ENN3101AOW – Design si performanta!

Atunci cand cumperi un produs, trebuie sa fii bine informat. Asadar, in review-ul de azi vorbim despre Electrolux ENN3101AOW, pe care am avut ocazia sa-l testez zilele trecute. Va voi prezenta cele mai importante informatii despre el, care este cel mai bun pret, dar si ce parere au clientii despre el!

Despre Electrolux ENN3101AOW pot s ava zic ca este o combina frigorifica foarte buna, eficienta, ce raceste foarte rapid sticlele de vin, de suc, de apa, de bere, si dozele de asemenea. Raceste bine tot ce puneti in ea, chiar si pepenii. Iar in congelator face cuburi de gheata foarte bine, si tine mancarea buna.

Review Electrolux ENN3101AOW

Sa va spun, Electrolux ENN3101AOW are in partea de sus, in frigider, 5 rafturi foarte incapatoare. Daca totusi nu va incape ceva, puteti muta rafturile sa faceti un raft mai mare, sau puteti chiar scoate un raft complet, si aveti spatiu mai mare in inaltime. Rafturile sunt confectionate din sticla foarte rezistenta, ce nu se sparge. Sub rafturi este o lada mare cu despartitor ce o imparte in 2 compartimente, aceasta lada fiind create sa tina fructele si legumele foarte proaspete cat mai mult timp. Pe usa frigiderului aveti diverse rafturi, printer care un raft pentru borcane si sticle mici sus, sub care este alt raft pentru sticle medii, mai jos de acel raft aveti un raft special pentru oua, cu un support special in care puneti ouale si stau bine, nu scapa din raft cand deschideti si inchideti usa frigiderului, iar sub acel raft este un raft mare, rezistent, incapator, special facut pentru a tine sticlele mari, de 2,5 L si mai mari de atat. Congelatorul Electrolux ENN3101AOW are 3 compartimente, 3 lazi in care puteti pune ce doriti si va ingheta foarte repede.

Pret Electrolux ENN3101AOW

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca va place acest produs il puteti gasi la un pret de aproapte 2900 lei.Noi am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult suuces!

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Electrolux ENN3101AOW
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice