REVIEW – Combina frigorifica Electrolux EN3601MOX, 337 l, Clasa A++ Si inox Antiamprenta

Salutari. In acest articol prezentam combina frigorifica Electrolux EN3601MOX care arata superb si ofera tehnologii foarte noi, la un pret accesibil. Designul superb si finisajul usilor in inox sunt lucruri foarte bune de luat in calcul cand vrem sa achizitionam o combina frigorifica.

Electrolux EN3601MOX

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Iluminatul clasic a fost inlocuit cu tehnologie LED. Mancarea si alimentele din interior sunt iluminate cu ajutorul ledurilor care asigura o iluminare uniforma, si asigura o vizibilitate excelenta in interior. Aceasta tehnologie asigura consumul redus de energie si durata de viata a ledurilor este mult mai mare fata de becul clasic folosit la modelele mai vechi.

Modelul Electrolux EN3601MOX dispune de functiile de Super Racire si de Super Congelare, functii ideale pentru momentul cand sunt introduse alimente proaspete in interior. Acest lucru impiedica cresterea temperaturilor pentru alimentele care se afla in interior, temperatura fiind echilibrata rapid.

Review Electrolux EN3601MOX

O curatenie perfecta datorita usilor din inox, vor aspect deosebit in orice moment. Ele pot fi curatate usor, inoxul avand proprietati antiamprenta.

Beneficiezi de spatiu compact de stocare pentru sticle. Exista un suport in interior care este pozitionat sub rafturile de sticla si poate stoca pana la 5 sticle. Un lucru foarte util pentru ca ne vei folosi pentru sticle spatiul dedicat alimentelor.

Pret Electrolux EN3601MOX

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta are un spatiu destul de mare la interior. El dispune de 337 litri volum net, dintre care 226 litri sunt volum net frigider si 111 litri sunt volumul net pentru congelator.
La interior gasim 2 rafturi din sticla securizata, 3 sertare pe fiecare usa si 3 compartimente ale congelatorului.

Modelul Electrolux EN3601MOX dispune de usi reversibile, si asta este un factor decisiv pentru pozitionarea acestuia cu usurinta in bucatarie.

Modelul acesta are o dimensiune de 184.5 x 59.5 x 64.7 cm si motorul este clasat in clasa climatica SN-N-ST-T care produce un zgomot decent de 40 dB. Mai specificam si un consum redus de energie de redus ceea ce inseamna clasarea produsului in clasa superioara A++.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Electrolux EN3601MOX
Stele acordate
51star1star1star1star1star