REVIEW – Combina frigorifica Electrolux EN3453MOX

Pentru ca ne pasa de confortul tau, si pentru ca stim ca tu cauti un produs exceptional, la un pret echilibrat, iti recomandam Combina frigorifica Electrolux EN3453MOX care reprezinta un model de succes pe piata din Romania. Inox Antiamprenta, este folosit pe acest model si asta inseamna un singur lucru; curatarea foarte usoara, si un aspect foarte modern.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pe langa aceste lucruri specificam un consum foarte redus de energie. Clasa A++ este rezultatul unor tehnologii care lucreaza impreuna pentru a reduce consumul de energie electrica. 

Tehnologiile care stau la baza reusitei, sunt TwinTech® FrostFree cu FreeStore® care garanteaza o umiditate perfecta pentru ca textura si aroma alimentelor sa ramana aceasi pentru o perioada foarte lunga de timp. Depunerile excesive de gheata nu vor exista. Sistemele de racire sunt separate, din congelator si compartimentul frigider.

Review Electrolux EN3453MOX

Congelatorul lui Electrolux EN3453MOX, are ceva special, pentru ca are o vizibilitate excelenta avand un sertar special conceput denumit SpacePlus® prin care se poate observa cu usurinta tot ce este in interior. Si in frigider cand privim observam ceea ce Electrolux numeste IntelligentFreeStore. Acest lucru inseamna ca alimentele pot fi stocate oriunde in frigider pentru ca racirea este uniforma datorita unui sistem de distribuire a aerului rece.

Interiorul nu a fost niciodata mai luminat ca acum .Tehnologia LED asigura o vizibilitate excelenta in interior, si asigura un consum redus de energie. Pe langa acest lucru voi specifica ca modelul dispune de functiile de Super Racire si de Super Congelare, functii ideale pentru momentul cand sunt introduse alimente proaspete in interior. Acest lucru impiedica cresterea temperaturilor pentru alimentele care se afla in interior, temperatura fiind echilibrata rapid.

Capacitatea de stocare este destul de mare la Electrolux EN3453MOX, avand un volum net total de 318 litri. Compartimentul frigiderului are 226 litri si cel al congelatorului are 92 litri.

Pret Electrolux EN3453MOX

Recomandarea noastra -> AICI!

Interiorul dispune de 2 rafturi din sticla si 2 compartimente congelator si de o lada pentru legume si fructe. Mai putem specifica si dimensiunile de 184.5 x 59.5 x 64.7 cm si usile reversibile care sunt un mare plus cand vine vorba de pozitionarea acestuia cu usurinta.

Acest model se prezinta foarte bine pe toate capitolele, inclusiv consum energetic fiind clasat A++ cu un consum anual de 242 kWh. Acest model a fost gasit la preturi destul de mari in alte magazine, de aproximativ 2.000 lei.[/vc_column_text]

 

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Electrolux EN3453MOX
Stele acordate
51star1star1star1star1star