REVIEW – Combina frigorifica Electrolux EN3452JOW – Capacitate 318 l, Clasa A+

Salutari. In acest articol va prezint un produs foarte interesant de la Electrolux. Combina frigorifica Electrolux EN3452JOW vine la un pret accesibil pentru noi toti si se poate spune ca este dotata cu tehnologie moderna si afisaj al temperaturilor.
Spatiul este organizat frumos in interior si culoarea alba se potriveste in orice bucatarie, adaugand un plus de stil.

Electrolux EN3452JOW

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Modelul acesta a fost dotaat cu 3 tehnologii de baza care ne vor face viata mai usoara. Tehnologiile TwinTech® FrostFree cu FreeStore® asigura prospetime indelungata si pastreaza gustul si textura alimentelor.
Aceste tehnologii asigura un nivel optim de umiditate in frigider. Alimentele sunt pastrate in conditii excelente pe un termen lung de timp, astfel se pastreaza vitaminele fructelor, textura legumelor si proteinele produselor din carne pe un termen foarte lung de timp.

Review Electrolux EN3452JOW

Mancarea si alimentele din interior sunt iluminate cu tehnologia LED care prin ledurile sale asigura o iluminare uniforma, si ofera o vizibilitate excelenta in interior. Aceasta tehnologie asigura pentru Electrolux EN3452JOW, consumul redus de energie si durata de viata a ledurilor este mult mai mare fata de becul clasic folosit la modelele mai vechi.

Sistemul Inteligent Free Store asigura libertatea de depozitare al produselor tale alimentare. Alimentele pot fi asezate oriunde in frigider, pentru ca racirea la acest model este uniforma, astfel nu conteaza unde veti pune un aliment, el va avea parte de aceasi temperatura.

Sistemele de racire NO FROST sunt separate la congelator si la compartimentul frigider. Astfel nu se va forma nici un fel de gheata la interior. Pe langa aceste lucruri specificam un consum foarte redus de energie.

Caracteristici Electrolux EN3452JOW

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta are un spatiu destul de mare la interior. El dispune de 318 litri volum net, dintre care 226 litri sunt volum net frigider si 92 litri sunt volumul net pentru congelator.
La interior gasim 2 rafturi din sticla securizata, si 2 compartimente ale congelatorului care dispune de sistem de dezghetare automat.

Modelul Electrolux EN3452JOW dispune de usi reversibile, si asta este un factor decisiv pentru pozitionarea acestuia cu usurinta in bucatarie.

Controlul temperaturilor se face in mod electronic din panoul de control tactil. Se poate seta temperatura din congelator si frigider cu o simpla atingere, si de asemenea se poate monitoriza pe displayul LCD temperaturile interioare ale frigiderului si ale congelatorului.

Modelul acesta are o dimensiune de 184.5 x 59.5 x 64.7 cm si motorul este clasat in clasa climatica SN-N-ST-T care produce un zgomot decent de 43 dB. Mai specificam si un consum redus de energie de 308 kwh/an, modelul fiind clasat A+.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Electrolux EN3452JOW
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Electrolux