REVIEW – De’Longhi PAC N82 ECO – UN PRET FOARTE BUN

Bun gasit, prieteni! Va propun astazi sa cititi un articol despre acest produs superb foarte practic si eficient, care poate fi gasit la o super oferta. Veti afla multe date tehnice dar si locul de unde puteti obtine cea mai buna oferta, chiar in cadrul acestui articol.

Aparat de aer conditionat portabil De’Longhi 9400 BTU, Clasa A, dezumidificare, functie ventilare, timer, control digital, PAC N82 ECO, Alb

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Dragii mei, introducerea pe piata a modelului DELONGHI PAC N82 din gama portabilă, denumită în mod corespunzător Pinguino Pac N82 este o unitate relativ mică care oferă un control al temperaturii eficient si este economic din punct de vedere energetic.

Review De’Longhi PAC N82 ECO

 

Aparat de aer conditionat portabil De’Longhi 9400 BTU, Clasa A, dezumidificare, functie ventilare, timer, control digital, PAC N82 ECO, Alb

Unitatea prezintă designul tipic Delonghi, cu accent pe caracteristicile ecologice. Acest lucru este evident datorita agentului frigorific utilizat care este totodata si prietenos cu mediul. Oricat de mic ar parea acesta depune un efort considerabil si se ridica clar la standarde rezonabile de performanta.
Pentru început prieteni, vreau sa va spun ca acest aparat de aer condiționat portabil PAC N82 acumulează o capacitate puternică de răcire de 2,4kW – adică 9400BTU. Acum, având în vedere că cea mai mare unitate din gama portabilă Delonghi oferă aproximativ 11.000 BTU / h, capacitatea maximă de răcire N82 nu este rea deloc! Una dintre caracteristicile care o fac mai prietenoasă pentru utilizator este controlul digital. Datorită unui indicator cu lumină, utilizatorii pot înțelege cu ușurință setarile. Portocaliu înseamnă căutarea confortului, verde înseamnă niveluri bune de temperatura, în timp ce albastrul se traduce prin niveluri de confort perfecte.
De asemenea dragii mei, Delonghi PAC N82 este prevazut cu o tehnologie unică, care presupune emisii reduse de zgomot de numai 52 db. Unitatea devine și mai tare pe măsură ce parcurgeți cele trei setări diferite ale vitezei ventilatorului. N82 are un cronometru electronic de 12 ore cu un termostat, astfel încât unitatea se poate opri când temperatura din cameră devine cea dorita.

In concluzie, seria PAC N82 de la Delonghi oferă o răcire eficientă, fără a vă face griji în privința problemelor de instalare. Unitatea este proiectată pentru a fi configurată în câteva minute, cu toate piesele incluse. Având caracteristici precum indicarea nivelului de confort și o dezumidificare integrată, această unitate specială oferă confort fără compromisuri la un pret senzational!

Pret De’Longhi PAC N82 ECO

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca va place acest produs il puteti gasi la un pret de aproapte 2600 lei.Noi am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult suuces!

Pretul de azi 22.09.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
De’Longhi PAC N82 ECO
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice