REVIEW – Daikin FTXA42BS+RXA42A – Racoarea unui pret redus !

Hai sa vedem ce putem spune despre acest produs Daikin FTXA42BS+RXA42A care este pretul minim al pietei si ce cred alti clienti care au testat acest produs

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Haideti sa va spun despre aerul condiționat reversibil montat pe perete (model FTXA42BS / RXA42B Grey), ușor de utilizat.Această aer condiționat DAIKIN , gama Bluevolution Stylish, oferă o putere de 4,20 kW / 5,40 kW , dimensionată pentru o cameră: între 35 m² și 45 m².

Review Daikin FTXA42BS+RXA42A

Acest model de aparat de aer condiționat are pentru coeficientul de energie sezonier A ++ / A ++ ( rece și cald ).

Mi-a palcut faptul ca are 3 senzori de mișcare a zonei, fluxul de aer este trimis într-o altă zonă decât locul în care se află persoana în acel moment, direcția se face în 3 direcții stânga, față și dreapta. Există un controler interior, care este opțional și poate fi controlat de la o aplicație printr-o conexiune de rețea locală, fluxul de aer 3D combină automată verticală și orizontală pentru a amesteca aerul cald sau rece chiar în colțuri. Există un filtru de autocurățare. Dacă nu sunt detectate persoane, unitatea va trece robotizat la eficiență energetică. Această unitate funcționează atât de liniștit încât vei uita că este acolo.

Pret Daikin FTXA42BS+RXA42A

Recomandarea noastra -> AICI!

 

La final parerea mea este ca merita toti banii acest produs Daikin FTXA42BS+RXA42A.Este la un pret de aproape 8400 lei in piata online din Romania dar noi am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la Shoping!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Daikin FTXA42BS+RXA42A
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice